Följ med på Acadermia 2016

Acadermia 2016

Mycket händer det innan jul, men en stor sak är att Acadermia går av stapeln denna helg! Kommer ni dit?

Idag är jag iväg på konferens med jobbet, men imorgon har jag tagit ledigt. Runt 06 tiden kommer jag sätta mig i bilen och åka ifrån landsbygden in till Stockholmsmässan där Acadermia pågår under 3 dagar.

Acadermia delar denna helg Stockholmsmässan med “Allt För Hälsan” och “Fitnessfestivalen”. Tillsammns utgör dom Fit for Life WKND.

Denna gång har jag bestämt mig för att inte planera något i förväg utan ta dagen precis som den kommer. På så sätt kommer jag försöka att inte bli stressad över att jag inte har tid att gå till visa för att jag kanske missar andra då. Om jag hittar någon som gör naglar kanske jag sätter mig där utan att vara stressad tex. Jag ser fram emot att träffa många av företagen som ställer ut och förhoppningsvis hitta en massa nytt.

Imorgon kommer jag förmodligen inte blogga något utan ni hittar mig på Instagram under dagen och sedan uppdaterar jag er under helgen här på bloggen. Är det något speciellt ni vill att jag tittar på under mässan så släng i väg en kommentar.

Ses vi imorgon på Acadermia?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.