Färgstark om öronen

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Ja må vara enfärgad i garderoben, men till öronen kan jag allt hitta mig lite färgstarka detaljer.

Jag har fått dille på färgstarka och lite större örhängen den senaste tiden. Tidigare har jag alltid valt små och helst i enbart silver eller någon diskret sten med i det hela. Men det här med färg och mönster har aldrig riktigt varit min grej. Men nu när jag inte är lilahårig längre så kände jag att det behövde piffas upp lite. Och då är det perfekt att sätta färg på öronen. Är du missnöjd är det lätt att byta örhängen bara. Det här med att det fladdrar ordentligt i öronen har jag fortfarande lite svårt för så det blir inte allt för stora örhängen än på ett tag.

Det som är skönt med just sådana här örhängen är att dom behöver inte alls vara speciellt dyra. Många är tillverkade i material som inte kostar speciellt mycket och förhoppningsvis inte väger speciellt mycket heller. Är du händig kan du troligen sätta ihop dig ett och annat par själv. 


1. Blue Multi Glitter Trap Circle Earrings (99SEK)
2. Randiga örhängen i harts i flera färger* (175,84SEK)
3. Örhängen med hartscirkel* (527,73SEK)
4. Örhängen med abstrakt vriden design i färg* (82,99SEK) 
5. Hartsörhängen med fyrkantiga skivor* (112,31SEK)
6. Statement Länkformade örhängen i harts* (136,75SEK) 
7. Yellow Striped Drop Organic Shape Earrings (119SEK)
8. Gröna i resinplast (99,90SEK)*
9. Örringar med flerfärgad harts* (82,99SEK)

Är det inte lite skoj att sätta lite färg på tillvaron då jag alltid går i svarta kläder. Jag personligen blir glad av ett par färgstarka örhängen och sedan behöver du egentligen inte tänka så mycket mer på vilka färger du bär.

Jag tror minsann jag skall se om jag kan hitta lite trevliga örhängen i sköldpaddsmönster. Ett perfekt sätt att följa trenden leopard men på ett diskret sätt. Har ni några riktigt snygga örhängen i sköldpaddsmönster eller leopard?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.