Färgglada naglar med Mavala Color Inspiration
Skönhet & Mode

Färgglada naglar med Mavala Color Inspiration

Håll ut, våren är på väg! Men för att liva upp stämningen lite kan man alltid köra färgglada naglar med Mavala. Härliga färger till sköna namn kommer en liten kollektion som ger oss hopp om sol och värme.

Är någonstans jag sätter färg förutom på läpparna så är det faktiskt på naglarna. Här känner jag att jag kan gå lite bananas ja eller utanför min comfort zone kanske man kan säga. Med Mavala´s små enkla flaskor kommer man långt. Gillar verkligen märken som ger ut mindre förpackningar. Fördelarna är fler med små flaskor än stora klumpiga varianter tycker jag.

 • En får plats med flera utan att behöva sortera och slänga
 • Du hinner göra slut på en flaska innan den torkar
 • Kommer oftast till en billigare penning
 • Behöver inte ha dåligt samvete för att en äger 24 olika rosa nyanser
 • Lätta att slänga ner i handväskan om det skulle behöva bättras på
 • Och dom är rätt gulliga
Färgglada naglar med Mavala Color Inspiration

Nu senast släppte Mavala en liten kollektion ( Color Inspiration) med namn som får mig att tänka på The OC, The Hill och Sex and the City, jag vet faktiskt inte varför. Men namnen som Rose Hill*, Red River*, Pink City*, Coral Bay*, Purple Beach* och Blue Mountains* känns lite amerikanska serier. Och det är inget negativt om du fick känslan av det.

Färgglada naglar med Mavala Color Inspiration

För dig som inte är bekant med Mavala är detta ett märke som finns nästan överallt där du kan köpa dig nagellack. Dessa är Sveriges mest sålda nagellack och har funnits på marknaden sedan 50 talet. Det är faktiskt storleken på deras flaskor som gjort dom så populära. Om det nu är en nackdel för några av er så kan jag meddela att dom fortfarande kör med smal pensel. Jag trodde att jag skulle ha svårt att gå tillbaka till den smala penseln men blev faktiskt väldigt överraskad över hur bra det gick att applicera med denna. Visst du kanske får dra nåt streck extra än mot en bred pensel, men jag tycker faktiskt inte att det gör något.

Färgglada naglar med Mavala Color Inspiration
Rose Hill* | Pink City* | Coral Bay* |

Färgglada naglar med Mavala Color Inspiration
Red River* | Purple Beach* | Blue Mountains* |

Favoriten har redan blivit Purple Beach. Dom torkar väldigt snabbt, något jag uppskattar lite extra. Har nämligen en tendens att glömma bort att jag lackat naglarna och vips så är dom förstörda och jag måste börja om.

Färgglada naglar med Mavala Color Inspiration

Dessa sex lack är täckande och otroligt krämiga i konsistensen. Så där lagom utan att vara för torra eller rinniga. Jag blir glad av dessa lack och kommer mycket troligt ta mig igenom vår och sommar med dessa nyanser.

59SEK för 5ml är helt klart värt det! Igår tipsade jag om att använda Lyko boxen som förvaring till nagellacken, förstår ni hur många Mavala det för plats i en box!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Linda 22 april 2017 at 10:13

  Åh helt fantastiska nagellack!!
  Svar: Åh vi hade en toppen resa trots att onsdagen försvann då vårt flyg gick åter hem 10.25. Lite synd för vädret var kanon även denna dag. Ja pizza i Italien är något alldeles speciellt tycker jag, med en god öl till det;)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.