Färgexplosion med L’oréal Colorista

Färgexplosion med L'oréal Colorista

Solen tittar fram och vi känner hur våren snart är här. Vi går från mörka färger till härliga och färgglada nyanser. Så idag kör vi färgexplosion med L’oréal Colorista!

Älskar du som jag att färga håret i regnbågens alla färger? Nu finns det dom perfekta produkterna för dig som inte riktigt vågar gå hela vägen ut och köra permanent färg. Det är rena ramma färgexplosionen med L’oréal Colorista nu! För en tid sedan fick jag hem ett stort paket med massa roliga produkter för håret. Tyvärr så önskade jag att mitt hår skulle vara något ljusare så jag själv kunde få leka med detta produkter. Jag älskar verkligen att utmana vardagen lite och sätta färg på håret.

Färgexplosion med L'oréal Colorista

Men jag fick möjlighet att uppfylla min vän Lottas önskan med att få lite rosa hår. Lotta har stort blont hår och det skriker efter att få rosa i sig. Så vi tar oss igenom alla produkter jag har fått hem för att sedan se hur det gick med färgningen av Lottas hår.

Färgexplosion med L'oréal Colorista

L’oréal Colorista – One day sprayNär du inte är redo att binda dig

För dig som inte riktigt vågar chansa på att färgen är borta till jobbet på måndag men ändå vill spexa till det lite när du skall ut på fest kan testa denna. Med dessa sprayfärger gäller det att inte ha ömtåliga kläder på sig, för även om det står att dom skall torka efter 1 minut så tycker jag att dom färger av sig. (Jag lånade Lottas tre små grabbar till att testa dessa två produkter)

Dessa är jag nog minst imponerad över då det finns mängder av färg på sprayburk sedan tidigare och dessa är tyvärr inte unika i sig. Inte av det jag nu testat. Kanske fungerar olika på hårtyp och längd.

One Day Spray finns i 5 olika nyanser och dom två jag fick hem var “Pastel Blue Hair*” och “Mint Hair*”. Kostar 99SEK. Fördelen med denna är att dom går ut efter en tvätt, så gör du som sagt ett misstag så är det bara att tvätta ur.

Färgexplosion med L'oréal Colorista

L’oréal Colorista – 1-2 Weeks washouts* När du börjar få feeling

Sedan här har vi mina favoriter faktiskt, även då jag inte testat dom på mitt egna hår. 1-2 weeks washout är precis som det låter, en hårfärg som går ur efter 1 till 2 veckor beroende på din grundförutsättning med håret. Jag som är mörk tror jag inte att det blir någon effekt på, men jag har lånat Lottas hår till denna produkt.

Dessa är semi-permanenta som sagt och finns i 9 nyanser, både pastell och vivida toner. Jag har fått hem “Purple Hair*” och “Dirty Pink Hair*”. Kostar 99SEK och är mer värd pengarna än produkten innan.

Färgexplosion med L'oréal Colorista

L’oréal Colorista – Permanent paints När du hittat favoriten

Kollektionens permanenta produkt finns i 10 olika nyanser och här tror jag faktiskt att jag kan börja leka lite. Den produkt jag fick var “Copper Blonde*”. Bland dom 10 nyanserna hittar du antingen mjuka, dova eller metalliska toner.

Med i förpackningen finns en skräddarsydd borste / pensel som skall göra det lite enklare att applicera färgen. Skall bli intressant att testa dessa faktiskt.

Kostar 119SEK vilket är ett normalt pris bland vanliga hårfärger, tycker jag iallafall.

L’oréal Colorista – Effects När du vill ge ett extra intryck

Även denna produkt är som gjord för mig tror jag. Är så otroligt sugen på att bleka hela håret och sedan leka med alla andra produkter här ifrån. Dock tror jag att min frisör skulle mörda mig nästa gång jag kommer dit.

L’oréal Colorista – Effects finns i tre olika effekter som skall ge en extra boost till ovanstående hårfärger. Denna skall vara så pass mild att den är skonsam för håret. Du kan välja mellan Ombré*, Balayage* eller Soft Bleach. Den jag fick hem är “Bleach*”. Även dessa kostar 119SEK.

Det finns även L’oréal Colorista – Fader Schampoo* som hjälper dig att snabbare bli av med färgerna än vanligt shampoo. Kostar 75SEK och är kanske värt pengarna om du inte orkar en vecka eller två för att byta färg. 

Lite senare idag kommer ett inlägg upp hur det gick när jag färgade Lottas hår rosa, så titta gärna tillbaka.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.