Färg på läpparna

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Om hösten tar mina läppar ett steg framåt och oftast är det där jag lägger färg. Där är det enkelt att byta färg under dagen oavsett vart du befinner dig. Så nya tillskottet i handväskan hittar ni här idag.

Under Hud och Kosmetika träffade jag på det otroligt glada och trevliga gänget från Färg. Så kul att höra vad som är på gång där. Med mig därifrån kom jag bla med detta härliga läppstift, Kiss me now – Athen* (189SEK). Så snyggt! Det kanske ser lite mörkt så där vid första ögonkastet men det är verkligen en MLBB. Ni som följt mig under veckan har säkert sett att jag använt det under semestern.

Otroligt krämigt och glider på läpparna lätt. Utan att behöva bygga med verken primer eller penna så sitter läppstiftet på plats. Hur snygg är inte förpackningen som hylsan kommer i! Tycker den passar bloggen otroligt bra, tycker inte ni?

Alla produkter från Färg är cruelty free och dom har inga planer på att börja sälja i Kina så vi kan vara lugna. Jag har sagt det förut, men jag gillar verkligen Färg och deras koncept. Här är det inga super fotomodeller med retuscherade bilder som visar deras produkter utan helt vanliga människor som du och jag. Det är äkthet och sådant gör mig lycklig.

FÄRG har butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö. Men finns även på lyko.se* och bubblebox.se.

Visste ni förresten att dom har en egen makeupskola? Jag är himla sugen på att gå deras nya kurs som är 2 dagar i veckan under 22 veckor. Perfekt för dig som vill ha möjlighet att jobba under tiden. Kursen börjar i januari så kanske hinner jag få ihop pengar. *skrattar*

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.