.färg har hittat tillbaka
Skönhet & Mode

Färg har hittat tillbaka


Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)


Gammal kärlek rostar aldrig. Ja det är nästan så jag kan säga om att FÄRG har hittat tillbaka! Jag har blivit mer medveten om själva produkterna och kan stolt hitta tillbaka till detta varumärke.

Jag måste erkänna att det var många år sedan sist men kan nu äntligen säga att FÄRG har hittat tillbaka. Under Stockholm Beauty Week kom jag i kontakt med några super trevliga tjejer från FÄRG och mitt intresse snappades upp på nytt. Har aldrig varit emot deras makeup så det var inte därför jag slutade använda det, men det var lite som att varumärket bara försvann från radarn under ett par år.

.färg har hittat tillbaka

FÄRG är ett svenskt varumärke som grundades 2004 av Birgitta Lagerholm som även driver Makeupstudion. Deras produkter är cruelty free och dom är även väldigt mån att produkterna skall passa alla oavsett hudton. Något dom är lite unika med är deras “äkthet”. Deras grund har alltid handlat om äkthet. Därför har dom valt att alltid visa upp deras modeller utan någon som helst retusch. Det du ser är vad du får helt enkelt.

.färg har hittat tillbaka

FÄRG Mineral Liquid powder foundation* (295SEK)
Vill du gå ifrån sommarens trend med en foundation som knappt syns så har vi här en medeltäckande mineral foundation. Formulan är oljefri och mineralbaserad som skall passa alla hudtyper. Har du stora porer och en fet T zone så skall denna vara det lilla extra för dig. Jag har verken stora porer eller fet T zone så jag kan tyvärr inte berätta om det stämmer.

När jag applicerar en foundation använder jag oftast en buffer borste från Isadora, är inte vän med beautyblenders än och att använda fingrarna försöker jag undvika. Men jag har testat denna med både borste och fingrarna. Bäst blev det med borste men jag skall inte säga att det vart dåligt med att använda fingrarna heller, det är lite en smaksak.

Mineral Liquid powder founation finns i 9 olika nyanser (men dom har väldigt många andra sorters foundation med mängder av nyanser) vilken kan vara lite snålt kanske, men det är en stor räckvidd så jag tror dom flesta kommer hitta en som passar. Med ett bra underlag så tycker jag att denna foundation sitter hela dagen utan att verken krackelera eller kladda av sig.

.färg har hittat tillbaka

Är du osäker på vilken variant av foundation eller nyans så har dom så himla smidigt att du kan köpa färgprover. Hur smidigt är inte det??

.färg har hittat tillbaka

FÄRG Don´t stand in the shadow – Wear it!
Jag kommer gå all in och säga – Grymt snygg palett! Riktigt bra pigment och dom neutrala färgerna gör att den fungerar vid alla tillfällen. Har alltid varit den som går mot säkra korten och tar till dom bruna skuggorna. Denna palett gör mig absolut inte besviken. Kan ha väldigt fel men jag tror att denna palett är så pass ny det är därför den inte finns på hemsidan än, men jag kan ha fel. Paletten innehåller fyra stycken hyperflexskuggor* (högpigmenterade skuggor som fungerar lika fantastiskt som ögonskugga och rouge som till highlight och contouring)

.färg har hittat tillbaka

Don´t stand in the shadow – Wear it! består av färgerna: Brons*, Camelia, Grädde* och Valnöt* (från vänster). Brons och Camelia är skimmer skuggor medan Grädde och Valnöt är matta. Med en primer under blir dessa skuggor riktigt intensiva och sitter hela dagen / kvällen. När skuggorna är slut i paletten kan du lätt fylla på med nya refiller. Med i asken finns det även en liten borste, inte någon sån där hemsk skumgummipensel utan en riktig vegansk syntetisk. Du hittar även en spegel på insidan av locket så detta är faktiskt den ultimata resepaletten.

FÄRG har butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö. Idag återfinns FÄRG även på lyko.se*, eleven.se och bubblebox.se.


Detta inlägg innehåller delvis pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.