Skönhet & Mode

FABBY – Nagelvård

En liten skönhet har släppts på marknaden, en liten sådan som kan tas med överallt utan att fastna i någon tull eller med hål i väskan.

I lördags på Daisy Beauty Expo 2016 föll jag pladask för denna lilla skönhet. Men jag måste faktiskt säga att jag var skeptisk innan jag provade. Glas mot naglarna har aldrig varit min grej, det ilar och tar emot. Ann-Karin på Fabby Style visade hur jag skulle hantera en glasfil mot nagel och hon hade mig på hej.

Den är så liten och med en vikt som gör att den lätt hittas i den stora handväskan, dom där runda kanterna som ser till att byxorna inte går sönder av något vasst. Den får tom åka med i handbagaget vid flygningar.

Fabby Style

Den här lilla nagelfilen klarar upp till 50-60 000 drag. Du har denna fil under flera års tid utan att den blir sämre. Och visst låter det lite extra lyxig när jag säger att den är gjord i tjeckiskt glas! Det är bara att rengöra den under rinnande vatten och du har en snygg fil i beredskap. Dock bör du inte använda den på konstgjorda naglar.

Fabby Style

Denna nagelfil heter “Ladybug“, men det finns fler olika mönster att välja på. Produkterna släpptes på svenska marknaden under 2015 så dom är relativt nya för oss alla. Du hittar dessa på bla Kicks, Åhlens och Birka Cruise för 159SEK.

Det här är en nagelfil som alltid kommer få följa med mig i antingen handväskan eller direkt i byxfickan. Man kan hamna i fel tillfälle att använda en nagelfil.

Fabby Style

Fabby har även fotfil i glas som jag är lite små intresserad av. Den ser ut som en sura godisar som man köpte när man var lite. Även dom kostar 159SEK och finns att köpa på Fabby, Birka Cruises, Ulfsunda Slott och Iris Hjälpmedel. Vi håller tummarna för att även dom kommer till Kicks och Åhlens i framtiden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.