Fabby Style Fotfil Sparkly Bubblegum
Skönhet & Mode

Fabby – Fotfil Sparkly Bubblegum

Naglar filas, händerna smörjs in för att ständigt vara fina. Men många av oss glömmer bort att även fötterna vill filas och smörjas in ordentligt för att vara fina. Snart är värmen här och sandalerna åker fram, visst vore det trevligt med snygga fötter då.

Under Daisy Beauty Expo i januari kom jag i kontakt med Fabby Style och Anki. Jag fick klämma och känna både på nagelfil och fotfil. Nagelfilen har jag i mina ägor sen den dagen och älskar den. Nu äger jag även en fotfil och är livrädd att den skall gå sönder för mig. Som jag berättat tidigare så är filarna gjorda i tjeckiskt glas och just fotfilen saknar det extra skyddande resinöverdraget som nagelfilen har, vilket gör att man inte bör tappa den i golvet. Men är man försiktigt så tror jag inte att det är några problem.

Fabby Style Fotfil Sparkly Bubblegum

Fotfilen har dubbel slipförmåga, en grövre sida och en len sida. Den kan användas på både fuktig och torr hud. Rengör är enkel då du endast håller under rinnande vatten tillsammans med en nagelborste för att ta bort hudavlagringar som avges när du filar dina fötter.

Visste du att filar som är gjorda av glas är mer skonsam mot huden än vanliga pappers filar. Jag personlig tycker det verkar både mer hygieniskt och  lättarbetat med glasfil. Det gör inget om du lämnar den framme efter rengöring då den faktiskt är rätt snygg. Den påminner om godis som jag åt som liten, sura och färgglada men jag kommer inte på vad dom heter.

Min Sparkly Bubblegum (älskar namnet) är i en rosa färgskala men känner du för något annat så finns faktiskt filen i fem andra färger. Lyssna bara på namnen så förstår du vilken färg den har: Purple Rain, Mojito, Dive in, Greenroom och Sweet dreams

Nu skall minsann mina fötter bli fina inför barfotasäsongen!

Finns att köpa hos bla Fabby.se, Lyko, Birka Cruise och Hudoteket för 159SEK

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.