Skönhet & Mode

Eylure lanserar appen Try Lash

Eylure

Nu lanserar världens ledande ögonfransmärke Eylure en egen app som gör det möjligt att testa olika lösögonfransar för varje tillfälle – Try Lash!

Try Lash är en helt ny skönhetsapp med Eylures mest populära ögonfransmodeller. Appen gör det smidigt att virtuellt testa de fransar som bäst lämpar sig för den egna unika ögonformen. På så sätt syns resultatet direkt och man finner enkelt den perfekta ögonfransmodellen!

Eylure-3

För att testa ut den mest önskvärda fransmodellen lägger man enkelt upp en bild på sitt ansikte och bläddrar därefter igenom en omfattande samling av naturliga, glamourösa, dramatiska eller extrema fransar – en frans för varje tillfälle!

Eylure-4

I TryLash går det även att spara ner sina favorit looker för kommande tillfällen. För att underlätta den verkliga ögonfransappliceringen har appen dessutom en ”How To”-video som visar de bästa tipsen för en perfekt applicering av fransarna!  TryLash är gratis och kan enkelt laddas ner på iOS, Android eller surfplattor från både Apple App Store och Google Play Stores.

Eylure-1

En väldigt smidig app som hjälper till väldigt bra att välja vilka fransar man kan ha. Jo man kanske skulle vara lite noggrannare när man pekar ut vart ens linjer går i början men jag var så ivrig att börja välja fransar att jag inte riktigt orkade lägga ner tiden på det.

Självklart skall jag ta mig tiden att gå igenom alla fransar och spara ner bilderna på varje i biblioteket som man kan skapa. Jätte bra att kunna gå tillbaka och se hur just den modellen satt.

Eylure-5

Jag som inte är så väldigt van att använda lösögonfransar blir väldigt glad över “How To” videon som man kan titta på i appen. Väldigt hjälpasam måste jag säga.

Eylure skapades i slutet av 1940-talet av de två bröderna David och Eric Aylott som var berömda make-up artister i filmens Hollywood. Bröderna skapade den nya moderna lösögonfransen som ett svar på ett uttalat behov inom den kosmetiska industrin. Den nya skapelsen hämtade sitt namn från “Eye Allure” och blev Eylure. Varumärket är fortfarande, efter 65 år, en av de största aktörerna på marknaden och ligger alltid i framkant av fortsatt utveckling och förbättring av lösögonfransar.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.