Eucerin – In-Shower Body Lotion

Eucerin - In-Shower Body Lotion

Även om snön är borta så är vintern fortfarande kvar i Stockholm och det innebär kalla och torra nätter. Så glöm inte bort att kroppen fortfarande behöver lite extra kärlek för att inte torka ut.

Gillar du att det går snabbt utan massa krångel när du står i badrummet? Det här är ingen nyhet för många av er men jag vet att det finns några som inte upptäckt denna fantastiska produkt ännu. Under DB Expo 16 kom jag i kontakt med supertrevliga personer från Eucerin och få då på nytt nys o denna produkt. Nu krävde jag av mig själv att den skulle börja användas. Och det är inget jag ångrar mig idag.

Nivea var först att lansera en kroppslotion som gick att använda i duschen men nu har flera märken hängt på och idag skall vi prata om Eucerin. Det här är en produkt som är som gjord för mig på morgonen.  Duscha, smörj in och skölj av för återfuktning. Det går fort och du behöver inte hålla på att vänta.

Eucerin - In-Shower Body Lotion

Jag tar gärna 2 minuter längre i duschen där det oftast är varmt och skönt än att stressa ut i kylan för att torka ordentligt innan jag kan smörja in mig, vänta och sedan klä på mig innan jag försöker ta mig till jobbet. Nu är det bara att duscha och tvätta sig som vanligt men lägger till ett litet extra steg att smörja in sig med denna body lotion och skölja av lite snabbt innan du kliver ur duschen. Jo visst vore det fantastiskt om allt detta kunna vara en och samma produkt (tvätta rent och återfukta) men jag är glad över denna som den är nu.

In-Shower Body Lotion med 5% *Dexpanthenol är speciellt utvecklad av Eucerin Skin Research för den känsliga hudens behov. Den skall stärka hudens naturliga försvar och tillföra huden omedelbar och intensiv fukt.  Information från Eucerin: Formulan med hydrodispersion teknik och Dexpanthenol har genom kliniska studier bevisat en ökad återfuktning i huden och reducering av stramhet. Formulan skyddar och stärker hudens naturliga försvar, hjälper till att hindra bakterier och andra skadliga substanser  från att tränga in i huden, samt begränsar fuktförlust och förebygger uttorkning.

Eucerin - In-Shower Body Lotion

Denna innehåller inga emulgeringsmedel, parfym, parabener eller färgämnen. Jag personligen gillar att den är parfymfri så att jag kan om jag känner för det smörja in mig lite extra med någon väldoftande lotion i efterhand. Ibland dyker jag det blir för mycket med en kroppslotion som har parfym och sedan använder man en handkräm i annan doft. Så en parfymfri lotion till grunden och sedan kan man bygga på med den doft man vill efter.

Jag har ett litet minus på denna In-Shower Body Lotion. Skulle gärna sett att det var en pumpflaska istället. Det kanske bara är jag, men jag gillar bättre produkter i badrummet när det är pump.

Eucerin - In-Shower Body Lotion

Den återfuktar bra och håller huden fräscha till nästa dusch. Känns även som att den är rätt dryg då man inte behöver ta speciellt mycket när man smörjer in sig.

Detta är en produkt som kommer få leva vidare i mitt badrum, skall bara gömma den för sambon. Det finns en liten risk att han hittar denna och fattar tycke då den är oparfymerad.

Eucerin In-Shower Body Lotion finns att köpa på bla Apoteket Hjärtat, Apotea och Apoteket. Pris från 95SEK.

*Dexpantenol, som framställs ur pantotensyra (även kallat vitamin B5), är en mycket effektiv återfuktare som förbättrar återfuktningen i det yttersta hudlagret och bidrar till att minska vattenförlusten genom epidermis så att huden förblir mjuk och elastisk. Dexpantenol förbättrar hudens förnyelse- och återuppbyggnadsprocess. Det är bevisat att man genom regelbunden applicering av ämnet avsevärt kan lindra besvären vid hudirritation, t.ex. att huden är torr, grov, fjällar eller är röd.

PR & Policy

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.