Skönhet & Mode

Ett värdigt årslut med Glossybox

Glossybox

Glossybox håller på att ta över min blogg! Nä så allvarligt är det inte, men det blir en del Glossybox nu och det bjuder jag på. 
Glossybox-november-2Nu i november har jag redan hunnit avverka två boxar (oktober och Sensai) och ser ivrigt fram emot novemberboxen som är specialdesignad. Christmas Countdown är smyckad med snötäckta grankvistar. Boxen innehåller produkter till ett värde över 600 kr!  Fylld med fem utvalda skönhetsfavoriter för vintern.

Och innan novemberboxen ens hinner svalna i våra hem så släpper Glossybox en limited editon box inför julen. “Let it Snow” kommer att släppas den 25 november och kostar 299:-. Det är alltså ingen box man får automatiskt när man är prenumerant. Och om det inte vore nog så är boxen specialdesignad i roséguld. Så läckert! En extra lyxig box inför jul och nyår som innehåller 6 fullsize-produkter och har ett totalt värde över 1500 kronor.

glossybox-2015-let-it-snow

Under december kommer månadsboxen även då att byta skepnad. Den vanliga rosa boxen kommer prydas av små handskriva feelgood ord. Man box som även den kommer i december får en liten annorlunda box. Den boxen kommer vara blå och prydas med feelgood ord. Ett gemensamt namn för dessa två boxar är “The positivity box“. Jag kommer ha turen att få båda boxarna denna månad då jag fått sambon att börja prenumerera på Man box.

Glossybox-november-3

Jag är ju så där larvigt förtjust i Glossybox så mycket troligt kommer ni få inlägg om alla dessa boxar vart efter dom kommit hem till mig.

*Bild med Let it Snow boxen är lånad från Glossybox US alla andra bilder är lånade från Glossybox Sverige

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.