Hälsa & Livsstil

Ett nytt kapitel

Jag vet att det var ett tag sedan jag skrev något här men livet kommer emellan ibland och så hade jag faktiskt tänkt att kanske var det dags att sluta blogga. Är det någon som läser bloggar fortfarande? När Instagram höll på att ge oss magsår med ny design på alla deras flöden så bestämde jag mig iallafall för att inte lägga ner bloggen. Jag vill ju kunna skriva och berätta en masa för er och med den nya designen på IG så är det inte möjligt, dom har tagit bort allt bra. Men jag kände att det behövdes lite förändring även här på bloggen, så under en liten tid nu kommer det se lite konstigt ut. Kanske flyger det foton lite hit och dit, text som saknas eller ser ut som rena ryskan. Ja ni fattar…

Men jag är tillbaka och jag skall försöka hitta mig ett tempo som fungerar med mitt liv just nu, ett liv som verkligen går som en berg och dalbana. Imorgon skall jag träffa en ny läkare och gå igenom en jäkla massa nya prover som jag lämnade för över en vecka sedan. Har dom fel diagnoserat mig med fibromyalgi iallafall?

Vad vill ni läsa mer om här på bloggen i framtiden. Är det bara skönhet fortfarande eller har ni vuxit ifrån det och insett att ni vill ha något annat i livet kanske?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Jeanette 24 maj 2022 at 08:12

  Jag kan känna samma sak med att lägga ner så mycket tid på att göra inlägg och fortsätta med bloggen. Många “nya” har ju valt att vara Instabloggare” absolut inget fel med det, och Instagram att en bra kanal att nå ut snabbare på MEN! Ett stort MEN när det kommer till att bara ha Instagram som t ex blogg. Du kan förlora allt det du skapat, kanske under en längre tid. Det kan ske utan anledning dessutom och de har ju ingen som helst support som är samarbetsvillig med sina “profilägare”.

  Bloggen är en säker kort att falla tillbaka på! Dessutom rår du själv över vad du vill göra och hur du vill skapa det! Så sluta inte blogga Annica! Det är en viktigt del i den dagliga terapin att ha kvar. Även om man periodvis kanske inte ork eller inspiration att skapa något.

  Jag älskar att se blandat innehåll. Precis som du ger oss läsare nu. Det ska vara sådant som du själv vill skriva om och naturligtvis kan man ju ibland behöva få lite tips på nya idéer från andra.

  Jag vet att mång av mina skönhetsbloggs kollegor ofta frågar sina läsare vad de vill att de ska skriva om eller vilka produkter de vill att de ska köpa (PR eller samarbeta med) och testa. Jag går väl min egen väg i mitt bloggande kanske *haha jag väljer det som intresserar mig och delar med mig av det 😉 Hellre färre följare och följare som verkligen är intresserade av det jag skriver och inte pga av en massa tävlingar och samarbeten som naturligtvis ger utrymme till bredare innehåll. och oftast fler följare. Vilket inte heller är något fel kanske ska tilläggas. Men det är inte jag liksom.

  Oj, Annica det bidde långt haha! Det var jätte kul att se dig igen och synd att vi inte hann umgås mer.

  Stor Kram,
  Jeanette

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.