Ett hjärta runt min hals från Jane Koenig
Skönhet & Mode

Ett hjärta runt min hals från Jane Koenig

Små smycken är vackra och enkla. Med ett hjärta runt min hals från Jane Koenig kan jag känna mig lite extra fin vilken dag som helst.

För en tid sedan hade jag ett samarbete med Jane Koenig. och visade ett underbart halsband med en love tag. Nu har jag fått en berlock från Jane, otroligt vackert.

Men denna berlock är faktiskt från eventet med LM Event och StorstadsmammanHotel Pigalle i Göteborg. Denna underbara berlock fanns med i vår goodiebag. En liten berlock i förgyllt med ett hjärta på. Ett smycke som passar dom flesta tillfällena. Linda och Tanja som höll i eventet hade kvällen till ära fått halsband med lovetags på som dom bar.

Ett hjärta runt min hals från Jane Koenig

Det behövs inte mycket runt halsen för att man skall känna sig lite extra fin. Jane Koenig har mängder av olika smycken som halsband, armband, ringer och örhängen. Ja och självklart berlocker / lovetags. Du kan även välja bland sterling silver, rodierat, förgyllt eller rosaförgyllt.

Jane Koenig är danska och gjort smycken sedan 1989. Hon har belönats med priser som Wonderful Copenhagens design-pris, Det gyldne Fingerbøl (den gyllene fingerborgen) och guldsmedernas Skt. Loyd-medalj. Runt om i Europa, USA, Kanada och Japan kan man nu köpa hennes design. Starkt gjort tycker jag!

Ett hjärta runt min hals från Jane Koenig
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.