Ett hemligt paket från NordicFeel

NordicFeel fyller 10år

I samband med att Nordicfeel fyller år så har jag fått ett hemligt paket. Kändes lite som att det var min födelsedag som firades.

Igår berättade jag om NordicFeel Beauty Hunt och jag kommer att lägga upp mer information om alla händelser lite senare idag också, men nu skall vi fokusera på något spännande som jag fått hem. I samband med detta födelsedagsfirande fick jag hem ett hemligt paket med amazing innehåll! Vart så glad när jag öppnade upp, regnet som verkligen forsade ner utanför mitt fönster försvann för några minuter när jag började klämma på alla produkter.

NordicFeel Birthday - Freedom Makeup London

Wow Vilket paket! Jag hittade direkt några favoriter som kommer få följa med mig söderut i helgen för att testas. Freedom Makeup London Bare Collection och eyebrow pomade är två av dessa favoriter. Så snygga färger på läppstiften! Kommer troligen att ha lite svårt att välja vilken av dom jag skall  börja med.

NordicFeel Birthday - Freedom Makeup London

Men det fanns så mycket mer i paketet. Jag vet inte riktigt vart jag skall börja. Önskade att jag skulle hinna skriva om alla produkter nu under helgen men jag får vara undantaget och skriva om det i nästa vecka tyvärr. Självklart måste jag dock visa er lite mer om vad som fanns i paketet.

Två underbara produkter från The Balm fanns med! Nude Dude Eyeshadow palett har jag länge suktat efter men inte riktigt tagit mig an att köpa, så den är varmt välkommen till mig. Jag tror faktiskt att den får åka med mig i helgen för utvärdering. Sedan har vi Mary-Lou Manizer som jag redan använder och älskar! Syndiga Death By Chocolate från Makeup Revolution vill man bara sätta tänderna i på direkten. Vi går vidare till hårvård från Macadamia, Deep Repair Masque. Älskar hårinpackningar så denna ser jag fram emot att testa.

NordicFeel fyller 10år

Underbara Marie Serneholt fick även följa med i paketet. Signatur I har jag sniffat på några gånger tidigare men aldrig tagit steget fullt ut och köpt mig. Så denna kommer absolut att användas av mig. Body Splash är lite roligare då den kan användas över hela kroppen och tror mig inte vara lika tung som parfymen.

Så mycket roligt och så lite tid. Vi drar igenom resterande produkter lite snabbt och håller tummarna för att jag kanske hinner upp med lite flera inlägg om sakerna under helgen. Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara har jag faktiskt inte hunnit prova även fast jag redan har en förpackning hemma. En liten puder fondation från BareMinerals med tillhörande borste skall bli skoj att prova, medium beige kan vara snäppet för mörkt för mig.

Det var länge sedan jag använde mig utav hårspray men denna Triple Take 32 från Redken måste jag bara testa. Namnet får produkten att explodera! Sist men inte minst i paket har vi mirakelprodukten från clarins som skall få bort min synliga trötthet. Beauty Flash Balm kommer göra underverk på mig, jag kan känna det redan nu!

Tusen tack NordicFeel, ni gjorde min regniga och gråa torsdag så mycket roligare med detta paket. Men framförallt ett stort grattis på födelsedagen!

PR & Policy 2016

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.