Stockholm Beauty Week 2016
Hälsa & Livsstil

Ett besök på Stockholm Beauty Week

Stockholm Beauty Week

I måndags gjorde jag ett besök hos årets upplaga av Stockholm Beauty Week på So Stockholm! En härlig blandning av skönhet, ekologiskt, hälsa, mingel och sprattelvatten.

Måndag till Onsdag står körbärsblommorna i blom och Kungsträdgården invaderas av skönhetsfolk. I So Stockholm dukas årets upplaga av Stockholm Beauty Week upp. Jag tog ledig en dag från jobbet och begav mig in till Kungsträdgården inför pressfrukost. För tredje året såg jag fram emot att träffa på nya företag och personligheter.

Morgonen startade med en lättare frukost och Maria som presenterade alla företag som medverkade på SBW. Efter ca en timme var presentationerna klara och det var dags att börja mingla, men samtidigt hålla lite koll på när dom olika föreläsningarna skulle äga rum under dagen. Jag hade skrivit upp mig en hel del föreläsningar faktiskt som jag såg fram emot att lyssna på.

Nytt för i år och som jag och många andra var väldigt glada över var att föreläsningsdelen och alla montrar var i separata delar av lokalen. Nu kunde man faktiskt höra vad som sades under en presentation och man fick tom en stol att sitta på. Det var dock några företag som hade sina montrar runt föreläsningsavdelningen men dom var så få att det inte störde så mycket. Under första föreläsningen med D-Flex så låg jag faktiskt i en stol hos Rapide Brow Bar och fick mina bryn trimmade. Så skönt att få dom trimmade av någon annan. Otroligt duktiga tjejer. Mina bryn färgades och trådades. Kändes lite pinsamt att ligga där i stolen och gråta en skvätt när det snackades hälsa och träning 2 meter ifrån. En Luxe Brows kostar 195SEK och är helt klart värt pengarna. Tusen tack Tilda och gänget!

Stockholm Beauty Week 2016

Jag han med en ansiktsmassage och sminkning hos L’Occitane. Köpte med mig en litet kit med hudvård då jag tydligen är alldeles för torr igen. Tjejen som behandlade mig testade min hy som visade 38. Tydligen inte alls bra då man bör ligga på 70. Oops! På eftermiddagen han jag med att lyssna på deras föreläsningen där företagets presenterades och man fick lite bakgrundsfakta av deras produkter.

Måste säga att Inika förvånade mig. Tydligen är dom inte alls speciellt stora i Sverige, än. Jag har använt mig av deras eyeliners en längre tid och älskar dom. Isabell berättade en hel del om deras märke och produkter. Hittade så mycket trevlig som jag skulle vilja testa på.

Innan lunch han jag även med ett besök hos Maghild Åsmundhavn på Abloom Holistic Organic Skin Care. Vi träffades redan förra året men då under ett annat namn, Dr. Alkaitis. Och ett snabb men mycket trevlig besök hos BirgerJarls Under. Otroligt trevliga Thedora och jag pratade om att våga eller rättare sagt om att vara sig själv. Mycket av skönheten speglar sig inne ifrån men även otroligt mycket under ifrån. Har du bra underkläder som du trivs i så speglar det ditt självförtroende. Gillade Theodra skarpt!

Nu ska jag fortsätta att fatta mig kort. Innan jag tyvärr vart tvungen att bege mig ifrån lokalen så han jag med korta möten hos: Weleda, Black Pearl, SeboCalm, Eve & Daphnée, O’Right, Rosenserien, AnneMarie Börlind, Maria Åkerberg och Natura Siberica. För att inte trötta ut er med ett jätte långt inlägg kommer jag berätta mer om allt i separata inlägg. Jag fick så mycket nytt att ta med mig därifrån att det vore dumt att inte dela med mig av det.

Men fram till dess, Tusen tack alla som jag träffade på Stockholm Beauty Week och tack Maria för att jag fick komma!

Stockholm beauty Week – Beauty as you are!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.