Ett besök hos Reserol, för någon månad sedan

Ett besök hos Reserol

Saker och ting skall inte vara jobbiga eller svåra att hantera. Efter ett besök hos Reserol såg jag fram emot att börja använda dessa små filmer på insidan av kinden tre gånger om dagen.

I januari fick jag och May besöka fabriken där Reserol tillverkas. Ledsen för ett otroligt sent inlägg, men bättre sent än aldrig brukar någon säga. Mikael Lindvall och Magnus Nilsson Vall, är dom två personer som ligger bakom denna trevliga produkt. Tillsammans med en svensk uppfinnare som har ägnat flera år för att utveckla en ny teknologi för upptag av näringsämnen oralt har de skapat Reserol. Hur coolt är inte det!

När vi anlände till fabriken i Täby / Arninge togs vi emot av Mikael. Alltid lika glad och trevlig! Vi slussades in en hall där vi fick ta av oss våra skor och bytta om till ett par svarta Foppa tofflor. Vidare in i korridoren fick vi byta om till sexiga labbrockar och hårnät, några meter därifrån fick vi byta tofflor igen till ett par blå. Allt för att undvika bakterier och skit inne i själva tillverknings delen. Nu var det äntligen dags att stiga in i det kliniskt rena rummet där magin händer. Men först, handtvätt. Det skall vara kliniskt rent för att kunna vistas i dessa lokaler, och det förstår jag. Det är rätt mycket som hänger på spel här.

Ett besök hos Reserol

Vi fick en genomgång i tillverkningen, ett väldigt noggrant och pilligt jobb måste jag säga. Tror inte jag skulle klara av många dagar i dessa kliniskt vita lokaler utan att börja prata med mig själv. Vi kunde känna doften av mint som tillverkats till dom lövtunna filmerna som många av er använder nu.

Ett besök hos Reserol

Vet du inte vad Reserol är? Vi går in lite snabbt på djupet och sedan lovar jag att du kommer bli intresserad av att prova.

Reserol är smörpappers tunn film som du fäster på insidan av din kind, lite som ett oblat som smälter i munnen. Varje film innehåller 20mg resveratrol* och skall tas tre gånger om dagen. Svårt att komma ihåg kanske det första du tänker. Men det har dom minsann tänkt på, det finns en app som hjälper dig att komma ihåg.

Som ni förstått så tillverkas dessa i Sverige och det känns lite extra roligt. Filmen är gjord med en patenterade teknologi och är designad med ett enda syfte, att på mest effektiva sätt föra ut resveratrol i kroppen. För kroppen tar upp ämnen bättre genom slemhinnorna i munnen än att svälja en tablett.  Reserol är helt unik i och med att det är den enda produkt som sammanfört resveratrol och Functional Film Technology.

Ett besök hos Reserol, för någon månad sedan

Sedan Januari har jag använt Reserol film från och till för att se vad den kan göra för skillnad för mig. Måste erkänna att jag var väldigt skeptisk i början. Men vem är inte det när en skall stoppa in en liten tunn film i munnen. När jag började använda denna produkt så märkte jag inte av så mycket, helt ärligt så visste jag faktiskt inte vad jag skulle reagera på.

Ett besök hos Reserol

Men när jag testade att göra uppehåll några veckor så märkte jag av att min hud reagerade och blev känsligare och lystret försvann. Under tiden jag använde dessa små filmer så behövde jag inte alls återfukta huden lika mycket som när jag hade uppehåll. Om jag fått mindre inflammationer under tiden kan jag tyvärr inte svara på. Jag har rent allmänt sett tröttare ut under dom perioder jag inte använt Reserol.

Nu har jag inga filmer kvar utan skall gå över till att prova deras nya produkt. Reserol i serumform! Denna produkt lanserades i början på året så många av er har säkert hunnit testa den. Känner du till Babor´s ampuller? Ja då vet du hur dessa kommer att fungera. Känns så himla lyxigt med dessa små ampuller som du knäcker och sedan applicerar i ansiktet. När jag använt min förpackning kommer jag berätta mer för er om det.

Ett besök hos Reserol

Reserol går att köpa via deras hemsida och hos Apoteket. En förpackning räcker 1 månad och du kan lätt skriva upp dig på en prenumeration så att du får hem förpackningar i brevlådan.

Boxen dom kommer i är så pass tunn att brevbäraren kan dela ut den i alla brevlådor (förhoppningsvis). I den lilla kartongen ligger små påsar med dessa filmer. Det är inget problem att ta med sig en påse i handväskan och alltid ha dom till hands. För tre gånger om dagen skall dom in i munnen och nej det är faktiskt inte jobbigt. Du vänjer dig rätt fort med smaken och att det sitter något där på insidan av kinden. På några minuter har den försvunnit och gjort sitt.

Ett besök hos Reserol

Det som är skönt med dessa filmer är att du inte behöver svälja något och magen behöver inte må dåligt.

*Resveratrol är en antioxidant och en växtpolyfenol. Resveratrol bildas i bland annat skalet på röda vindruvor och fungerar som ett försvar mot angrepp av bakterier och svampar. Det är molekylen resveratrol som kan ha en möjlig effekt på hälsan.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.