Skönhet & Mode

Estrid – Razors not like the others.

En sådan smidig och snygg liten rakhyvel. Enkel att ta med på resa då det finns ett mjukt fodral som skyddar både rakhyveln och resterande produkter som reser med den. Estrid är en rakhyvelsprenumeration där du börjar med ett baspaket och sedan får hemskickat nya rakblad så ofta eller sällan du vill. Idag kan du även köpa dessa produkter på H&M.

Estrid är egentligen mer än bara ett rakhyvelsföretag. Dom väljer att göra saker annorlunda. Alla deras produkter är veganska och cruelty-free vilket är kanon i dagens samhälle. Rakhyveln är gjord i stål istället för plast så den håller en livstid. Dom vill även få ett slut på könsbaserad prisdiskriminering, för du ska aldrig behöva betala mer för den du är. Hos dom är alla välkomna, oberoende på hur ofta eller varför du väljer att raka dig.

Jag tycker det är himla smidigt just att få hem produkterna och slippa springa runt i butik och leta. MEN det är även lite bekvämt med att veta att just H&M har deras sortiment, så skulle det bli kris kan jag bara springa till butiken och handla.

Så hur fungerar det egentligen?

Jo du väljer ett startpaket för 95SEK, här är det viktigtast att välja den färg du gillar. I paketet ingår det stålhandtag i den färg du valt, 2 rakblad och en väghållare i matchande färg. Sedan kommer Estrid att skicka ut fyra nya rakblad för 129SEK så ofta eller sällan du vill. Och du kan självklart välja till ett litet smidigt resefodral i samma färg som din rakhyvel. Om det är så att du inte vill starta en prenumerationstjänst så kan du göra ett engångsköp utan problem. Då kostar startkitet 199SEK.

När jag började använda denna produkt så hade inte Estrid fler produkter i deras sortiment, men allt går framåt nu för tiden och dom har utökat deras sortiment. Nu kan du även hitta sockerskrubb, hudkräm och en dusch- och rakgel. Riktigt snygga förpackningar också.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.