Essie - Love for manicure
Skönhet & Mode

Essie – Love for manicure

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Naglarna är nu filade så dom passar mitt liv. Med Essie – Love for manicure skall dom bli färgklicken i sensommar.

Nu i augusti släpper Essie ett nytt samarbete med Sofi Fahrman. “Love for manicure” består av sex nyanser. Kollektionen vill inspirera till hur man tar sin manikyr till nästa steg. Experimentera med hjärtan, diaginaler och våga kombinera färger för en perfekt look.

Vi hittar nyanser från nude till rött och guldskimrande lack. Det är höstens färger men en liten efterlängtan till sommaren. 

Essie - Love for manicure

Sofi Fahrman förklarar sina val av nyanserna till denna kollektion med följande ord:

topless & barefoot* – Den perfekta beiga nyansen som passar som bas till många manikyrer. Jag använder denna när jag exempelvis gör mina hjärttippar.

muchi muchi* – Så fort jag fått solkyssta händer så målar jag denna ljusrosa snygging. Utmärkt för vår och sommarsäsong.

status symbol* – En rosa som poppar. Den här används ofta för mina diagonala manikyrer.

buy me a cameo* – Vill du testa en enkel men effektfull manikyr så byt ut den vita randen på fransk manikyr till en guldskimrande rand.

forever yummy* – Jag får ofta frågan om en röd vinnare. Här har ni svaret. Passar lika bra på händer och fötter. Dessutom utmärkt att göra hjärtan med.

sole mate* – Ett av lacken som tillhör min nagellacksbasgarderob. Under hösten så är det här mitt säkra kort.

Essie - Love for manicure

Grafiskt är en stor trend och jag älskar att måla diagonaler på mina naglar! Här finns det möjlighet att addera och mixa just dina favoritnyanser. 

Jag älskar att blanda den här perfekta rosa – muchi muchi, med en rosa som poppar – status symbol, och en mörk färg som sticker ut – sole mate. 

Den här manikyren blir cool till en enkel outfit!

– Sofi Fahrman

Mina två eller jag har nog tre favoriter faktiskt och det är “buy me a cameo”, “Topless & barefoot” och “sole mate”.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.