Esmara by Heidi Klum

Esmara by Heidi Klum

Våren kanske lyser med sin frånvaro just nu då snön vräker ner i norrort, men jag längtar verkligen när jag ser nya kollektionen från Heidi Klum som gästar Lidl nu.

Medans jag tillbringade lite ledighet i täckbyxor och toppluva kom det ett härligt pressutskick till min ytterdörr från Lidl. Tur hade jag far som var förbi för att titta till huset så han kunde ta in korgen. Nu har kryddorna återhämtat sig och står fint i köksfönstret bland mina andra kryddor. Japp jag är lite av en kryddoman. Älskar färska kryddor både att ha i maten men även bara stående som en växt i fönstret.

Esmara by Heidi Klum

Men i detta pressutskick fanns det något som fick mig på fall, nämligen ett bar vita sneakers med färgglada skosnören. Alltså kan snön försvinna så jag kan börja använda dessa nu! Äger inga helt vita sedan tidigare så dessa är varmt välkomna till samlingen. Nu måste jag bara runt bland olika Lidl butiker och hitta ett par av dom men i “hologram”. Hur coola är inte dom! Måste dock skynda mig då denna kollektion från Heidi Klum (Emsara) har en tendens att försvinna väldigt fort. Kampanjen pågår till på söndag men visa plagg kan försvinna redan första dagen.

Esmara by Heidi Klum
Esmara by Heidi Klum

Det handlar ibland om att våga sticka ut från mängden och jag tycker verkligen att dessa sneakers och regnkappan skulle passa mig otroligt bra till våren. För jag älskar att ha något som sticker ut lite extra. Mitt lila hår sticker inte så mycket längre, det har liksom blivit en del av mig lika mycket som att jag alltid bär svart.

Esmara by Heidi Klum

| Sneakers | Topp | JeansLångärmad tröja | Regnkappa |


Detta inlägg innehåller delvis pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.