En vinst från Rosa Prinsessan!
Hälsa & Livet

En vinst från Rosa Prinsessan!

Helgen som var innebar mycket trevligt och där ibland en vinst från Rosa Prinsessan! Något personligt som du själv kan få vara med och skapa från grunden för att sedan hänga upp på väggen. Till dig själv eller varför inte som present.

Under helgen när jag var i Västerås och träffad LM Event så vann jag ett pris och det måste jag självklart dela med mig av. Mitt pris var ett presentkort hos Rosa Prinsessan! Har ni inte redan besökt denna sida tycker jag absolut att ni skall göra det. Jätte fina posters som man kan skapa från sina egna önskemål utan att ha ett fotografi att gå efter om man vill. Det jag vann var ett familjeporträtt i A3 format till ett värde av 700SEK.

Jag har dock inte bestämt mig ännu vad jag skall beställa. Sambon är inte den person som vill vara med på fotografier och liknade så det känns inte helt rätt att göra en posters av oss då. Men jag har några små ideer som jag skall jobba fram så kanske det blir något trevligt av det. Kanske blir det med Bull (katten) eller något kreativt självporträtt. Det finns mycket att välja på och risken är att jag beställer något förhastat.

I våra goodiebags fick vi även en liten print som jag tyckte var väldigt gullig och funderar på att rama in och sätta upp i köket.  (Bild lånad direkt från Rosa Prinsessan) Detta print är som gjort för mig, sambon vet att han inte får några positiva eller något svar överhuvudtaget av mig innan jag fått i mig min första kopp kaffe. Helt otroligt egentligen att det kan vara så!

En vinst från Rosa Prinsessan!

För även om du har familj eller inte så finns det en hel del fina saker att beställa här. Enkla men charmiga! Vad skulle du vilja beställa från Rosa Prinsessan? Kanske har du några tips på vad jag skall hitta på med min vinst.

Självklart kommer jag återkomma när jag beställt min vinst så ni får se vad det  blev.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Linda 22 september 2016 at 15:29

    Kommer säkert bli jättebra, skall bli kul att se vad det blev sen;)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.