En vanlig dag med grått hår

En vanlig dag med grått hår

Jag har en nöt att knäcka. Hur kan en vanlig dag med grått hår bli en fest för håret?

Även om det nu är väldigt trendigt fortfarande med grått hår har jag lite svårt att acceptera att jag är naturligt grå. I år blir jag 38 och dom grå stråna har mer eller mindre funnits där med mig sedan 20. Tror faktiskt jag har gått igenom dom flesta färger och frisyrer under mitt liv. Hår är bara hår och växer ut igen enligt min mening. Varför tveka, det är bara att testa.

Men nu till mitt problem. Den 25:e är det dags att ta mig till frisören igen. Min frisyr går det kanske inte att göra så himla mycket med förutom att jämna till. Är inne på att låta det växa nu så jag en vacker dag kan få ett ryck och klippa av allt igen. Så denna gång blir det mer fokus på färgen av mitt hår.

En vanlig dag med grått hår

Det senaste året har jag gått till mörkare nyanser med lite olika varianter på skiftningar. Men nu känner jag att jag vill gå till det ljusare, inte för att det är vår utan mer att jag vill testa något nytt. Och sedan är jag fruktansvärt avis på alla som kan använda sig av alla roliga färgbomber som kommer på löpande band. I mitt hår syns dom aldrig om jag inte kör dom mörkaste varianterna och då är det endast som små klena skiftningar.

En vanlig dag med grått hår

För dom som bara tror att jag ojar mig när jag säger att jag skulle vara helt gråhårig idag om jag inte färgade mitt hår. Här ser ni att jag inte fjantar mig, jag skulle helt ärligt vara grå innan jag fyller 40! Vad säger jag, ligger det i släkten eller är det straffet för att jag färgat håret konstant sedan jag var typ 13år? Nu är min utväxt en blandning mellan grått och råttfärgat. Antar att håret inte mår så jäkla bra till pigmentet efter ha färgat det ca 8-10 ggr per år dom senaste 25 åren.

En vanlig dag med grått hår

You Might Also Like

One Comment

  1. Linda

    Ah gud vad svårt men din frissa kan säkert tipsa dig 😉
    Svar: Åh tackar, vi hade det alldeles fantastiskt! Första inlägget uppe nu;)

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.