En resa till Malmö och Social U mässan 

Comfort Hotell Malmö
Social Media Mässa 2016

I helgen tog jag mig en liten minisemester för mig själv. Något jag kommer fortsätta göra någon gång om året. Jag hade några punkter på schemat men annars skulle jag verkligen ta varje minut som den kom. Det är sånt som kallas vardagslyx!

I lördags morse satte jag mig på snabbtåget ner till Malmö. Lite udda för mig att resa med tåg då flyg ligger nartuligt i familjen. Sambon driver familjeföretag inom flygbranschen. Men lovade mig själv att jag måste börja resa mer med tåg nu, så bekväm även fast det tar lite längre tid. Ibland är det värt det faktiskt. Under denna tågresa fick jag så mycket gjort samtidigt som jag kunde slappna av och bara njuta.

Väl i Malmö checkade jag in på ett hotell som gjort för mig, Comfort Malmö. Det första du möts av i lobbyn är uppradade Marshallprodukter, så läckert! Japp jag är Marshall nörd. Blomkrukor som stod lite här och var på entréplan hade feta kättingar runt sig med hänglås, en annorlunda dekoration men väl passande. På rummet var ena vägen dekorerad med stor mick, ett musiktema drog sig igenom hela hotellet. För den som inte varit där så heter även hotellbaren Plektrum så allt går i samma tema.

Lördagens mål i Malmö var som sagt att gå på Social U mässan. Så när jag väl checkat in och piffat till mig behövde jag inte gå många meter från hotellet då Slaghuset låg precis bakom hotellbyggnaden, väldigt bekvämt. Under några timmar han jag träffa flera intressanta företag och människor samtidigt som jag fick ta del av bra musik.

Social Media Mässa 2016

Under dom timmar mässan var öppen han jag mingla runt och träffa på massa nytt folk och faktiskt en hel del nya företag. Det var skoj att träffa på Hunkemöller, som faktiskt öppnade upp mitt sinne för deras butiker. Jag har nämligen aldrig varit in i en av deras butiker tidigare. Fick min bh storlek utmätt och jag måste erkänna att jag har köpt helt fel storlek innan, alltså HELT FEL! Andra företag som fanns på plats var Viktväktarna, Fyrklövern, Coldzyme, Akademikliniken, Galderma, Mother Earth med flera. Fyrklövern ställde ut Moments by Montezami. Underbar service, som det även servades dryck och rawfood bollar i.

Social Media Mässa 2016

På scen var det musik från bla Gunhild Carling, Loop & Jawon. Det delades ut priser i SocialU Awards. Vinnare i årets Skönhetsprofil som blev Annica Englund, Årets Hälsoprofil 2016 i SocialU Awrads blev Petra ”Tappakilon” och Årets Inspirationsprofil 2016 i SocialU Awards blev Sabina Höglund! Stort grattis till er!

Efter mässan tog jag mig en sväng till Emporia och passade där på att besöka Hunkemöller för första gången. Otroligt trevlig personal som hjälpte mig att leta rätt på olika bh modeller som skulle passa. Tyvärr hittade jag inte någon passande storlek denna gång men kommer garanterat ta mig till en butik närmare inom snar framtid.

Social Media Mässa 2016

För att inte missa så fick jag vi två stora kassar (goodiebags) med oss hem från mässan. Jag fick köpa ett större handbagage för att kunna ta med mig allt hem på ett säkert sätt. Jag kommer visa er innehållet lite närmare under veckan så att ni får se allt spännande som jag kommer gotta mig.

Social Media Mässa 2016 Goodiebag

Min resa fortsatte över till Köpenhamn efter en lång hotellfrukost på söndag. Under kvällen blev det ett flyg hem till Stockholm igen. Tack alla som hjälpte mig att få en kanon helg i Malmö och Köpenhamn!

You Might Also Like

One Comment

  1. Kashaya

    Lät som en trevlig helg

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.