En påsk i stillhet

Påsken är över, jag är fylld med energi och motivation. Ja denna ledighet behövdes verkligen och jag tror inte vi kunde ha haft en bättre påsk än denna. En påsk i stillhet för att ladda alla batterier.

Det känns som vi inte kunde ha haft en bättre påsk än denna. Tågresan till stugan gick utan några som helst hinder. Jag klev på rätt tåg i Borlänge och kom faktiskt fram 3 minuter innan avsatt tid. Vi tog en sväng genom byn för att handla inför helgen innan vi for vidare mot stugan.

Under dessa fyra dagar har vi bara tagit dagarna som dom kommit. Vädret har verkligen varit det bästa. Visa stunder var det väldigt svårt att tro att vi bara är i april. Att sitta på altanen och sola och höra alla fåglar kvittra, ekorren hoppar mellan alla granar och Bull ligger i sin ölback och sover. Ja alldeles underbart har det varit.

Det har blivit långpromenader längst skogsvägen i solen där vi sett en hel del vårtecken. Allt från grodyngel till snok. Vet faktiskt inte om det var jag som skrämde snoken eller om denna skrämde mig. Vilket fall som helst höll vi nog båda två att få en hjärtattack.

Även då jag (vi) varit otroligt dåliga på att äta frukost under dessa dagar så har vi ätit väldigt goda middagar. Och på påskafton blev det faktiskt en liten påsklunch ute i solen.

Självklart han vi med en liten roadtrip till både till Lindes och Nora. Jag shoppade mig lite små saker på Mejk lågprisvaruhus och sedan blev det en skön promenad i Nora innan jag körde oss hemåt igen.

Det må ha varit en lite längre vistelse här än vanligt men jag får alltid sådan ångest av att åka hem. Trivs otroligt bra i stugan. Lugnet och stillheten finns här på ett sätt som jag inte kan finna hemma. Där tar jag verkligen varje minut som den kommer. Bryr mig inte om hur jag går klädd eller vad grannarna gör. Vill jag sitta ute i pyjamas hela dagen så gör jag det utan att känna stressen över att inte ha gjort något vettigt.

Hur blev er påsk?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.