En liten lista om mig
Hälsa & Livet

En liten lista om mig

Har sett den här listan hos FashionInk bla och kände att jag måste låna den då jag älskar listor. Så vi tar ett litet bonusinlägg idag med en liten lista om mig och firar att det är fredag!

TRE GUILTY PLEASURES
1. Klämma pormaskar, men fixar inte att se när någon annan gör det
2. Rödbetor med getost, å så gott! Ge mig till frukost, lunch och middag.
3. Kan stå i en evighet framför spegeln på kvällarna och testa läppstift bara för att det är kul

NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR?
Jag har blivit riktigt bölig på senaste tiden och kan lätt börja gråta av ett sorgligt klipp eller en film. Men senast var av personliga känslor som styrde iväg helt enkelt

NÄR KAN DU VERKLIGEN, VERKLIGEN VARA DIG SJÄLV?
När jag är på landet och inte har någon annan runt omkring mig förutom sambo och katt. Men jag känner faktiskt inte att jag har så jätte svårt att vara mig själv, det tar bara lite tid att lära känna mitt verkliga jag utan att skrämmas.

TRE SAKER DU AVSKYR
1. Dryga personer
2. Musslor
3. Frigolit

HUR VAR DU I SKOLAN?
Oj, klassens stjärna var jag aldrig. Mer som klassens bråkstake. I låg och mellanstadiet så var jag en rätt vardaglig person men umgicks mer med killarna än tjejerna. I högstadiet kom jag i en klass som inte riktigt vad den perfekta för mig. Började slå mig utanför mängden och blev en glidare. Skolan var inte viktig längre och jag la heller mer tid på att hänga med äldre kompisar. Gymnasiet varade i ca 2 månader varav jag var i skolan under 2 veckor. Började sedan mitt vuxenliv med att jobba heltid. Så min tid i skolan var att komma därifrån så fort som möjligt. Gillade inte att vara i skolan alls. Kanske inte är så jätte stolt över mina betyg i dagsläget men dom säger inte så mycket om den person jag är idag faktiskt.

VAD BLIR DU STRESSAD AV?
Att inte kunna uttrycka vad jag egentligen tycker och tänker. När saker och ting går allt för sakta även fast det inte borde göra det

TRE SAKER DU ÄLSKAR:
1. Att sova, kommer alltid vara mitt number one
2. Att fly verkligheten
3. Lugnet

HUR TROR DU ATT ANDRA UPPFATTAR DIG?
Vet inte om jag skulle vilja veta, men jag tror att det finns för många olika uppfattningar om mig där ute bland folk

HUR UPPFATTAR DU DIG SJÄLV?
Ärlig, lojal och givmild

EN SITUATION SOM DU TYCKER ÄR JOBBIG/PINSAM
Oj, jag hamnar väldigt ofta i pinsamma situationer. Men jobbiga, det skulle vara när jag måste prata inför många. Tappar lätt ordspråket och allt blir bara en sörja när jag skall prata

TRE OTIPPADE SAKER OM DIG
1. Grym på att rensa och byxa abborre
2. Flyttade hemifrån samma månad jag fyllde 16
3. Fick gå hos en talpedagog under högstadiet, gav inge större resultat faktiskt

NÄR KÄNNER DU DIG SOM VACKRAST?
Oftast när jag minst behöver det

VAD SKRATTADE DU SENAST ÅT?
Kicki och Krizz´s kommentarer vid fotgymnastiken på Fotcompaniet i förra veckan. Härliga människor som säger vad dom tänker! Självklart har jag skrattat sen dess, men detta tillfälle fastnade liksom lite mer än dom andra gångerna

NÅGOT DU FUNDERAT MYCKET ÖVER
Varför man orkar lägga ner så mycket tid på att bry sig om vad andra tycker och tänker om en

TRE SAKER DU ÄR RÄDD FÖR
1. Spindlar
2. Trappor, att gå ner för dom
3. Att bli begravd levande

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Louise 17 augusti 2016 at 23:38

    Oj, det var en del som jag inte visste. Roligt att läsa:)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.