Skönhet & Mode

En liten bloppis med Boohoo

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

När jag får en idé om att jag skall bära klänning i sommar men modellerna inte riktigt passar mig. Tyvärr hände detta mig när jag gjorde en stor order från Boohoo.

Under dom senaste veckorna har jag köpt hem lite klänningar från Boohoo* för att ha i sommar. Tyvärr så var det inte många av dom som passade just mig. Kanske är det för att jag aldrig tidigare burit en klänning som är vit eller med stora mönster. Men istället för att skicka tillbaka dom (vilket är skit dyrt) så tänkte jag ge er chansen att få köpa dom.

Alla klänningar är oanvända, endast testade. “Prislappen” sitter kvar på samtliga. Är väldigt ledsen över att dom inte passade mig för dom är väldigt fina alla fyra. Men det är sånt man får ta helt enkelt när man beställer via postorder.

Plus Chain Print Maxi Dress* (480SEK) – säljes för 300SEK

Plus Star Print Button Detail Midi Dress* (355SEK) – säljes för 250SEK
Storlek 48 Denna är vit till grunden med svarta stjärnor som den lilla bilden visar. Den är dock slut på hemsidan så jag visar er den svarta istället.

Plus Double Layer Midi Dress* (450SEK) – säljes för 300SEK
Storlek 48

Plus Kimono Sleeve Wrap Over Midi Dress* (400SEK) – säljes för 250SEK
Storlek 48

Antingen lämnar ni ett meddelande här i kommentarsfältet eller så mailar ni mig på annica[@]daretobeyou.se om ni är intresserade.

Plaggen finns i Stockholm för avhämtning eller så kan jag posta dom, men då får ni stå för frakten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.