Hälsa & Livet

En lite annorlunda Påsk

Hoppas ni haft en skön påsk, oavsett om ni firade eller bara hade en lite längre ledighet kanske.

Min påsk började med en ny utredning för att få komma med i ett rehab program för långvarig smärta. *håller tummarna * Är rätt trött på att gå runt med konstant smärta i mer eller mindre hela kroppen. Hjälpen jag fick för ett år sedan gav inte speciellt mycket pga all träning och möten var över videomöten. Corona ställde till det lite skulle man kunna säga. Men istället för uppföljning efter att corona restriktionerna släppt så avslutades programmet. Så nu hoppas jag verkligen på att detta center tar lite bättre ansvar och faktiskt hjälper en.

Skärtorsdagen avslutades sedan på akuten. Vid 16 tiden började några fruktansvärda magsmärtor som absolut inte ville gå över, så vid 20 tiden satte jag mig i ett väntrum på akuten. Efter ett gäng timmar och minimalt med smärtlindring misstänkte dom antingen njursten eller divertikulit. Med en dunderkur i armen fick jag åka hem mitt i natten. Långfredagen spenderades i sängen pga att jag var helt utmattad. Vågade egentligen verken dricka eller äta för att var rädd att smärtan skulle komma tillbaka. Under påskafton tog jag mig upp och började planera livet med ny kost. Det är nu flytande föda minus kött, skaldjur och laktos. Så frukt- och grönsakssmoothies blir min nya kost kanske. Ingen påskmat här inte.

Jag han även med en långpromenad på påskafton i solen kändes otroligt skönt kan jag lova. Det är så avslappnade att gå ute i naturen och hälsa på alla djuren. Nu är det extra trevligt då det händer en hel del saker hos alla djuren. Kossorna har redan fått 44 kalvar, highlander kossorna har fått två små och alla fåglar börjar komma tillbaka till fågelsjön.

Det vart en lite annorlunda påsk men nu är den slut och idag är jag faktiskt på väg på ett andra möte (utredning) på rehab centret. Så i nästa vecka kanske jag får veta om jag kommer med i deras 12 veckors program.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.