En längtan till en annan plats

En längtan till en annan plats

Packa väskan och dra i väg. Ja det vore så himla skönt. För jag har en längtan till en annan plats, men jag vet bara inte vilken.

Min sommarsemester har inte ens tagit slut och jag börjar redan planera hösten. I oktober – november är det åter dags för min årliga höstresa. I våras vart det London, ja eller det var faktiskt sommar redan när jag åkte dit. Men som jag berättat tidigare så kommer jag åka någonstans varje vår och höst. Denna höst blir första gången jag kommer åka på egen hand. Tanken har varit den även tidigare men jag har fått medpassagerare varje gång.

Så nu är frågan, fram till för någon dag sedan var tanken att jag skulle ta en sista sväng till London ev. Sambon kanske redan är där och jobbar under en vecka och jag tänkte åka och möta upp honom för att tillbringa en långweekend där. Men nu börjar jag vela lite. Sambon avskyr egentligen London så varför ska jag tvinga kvar honom där längre än vad han behöver. Så varför tar inte jag chansen / möjligheten att sticka iväg själv någonstans.

Inte allt för många flygtimmar bort, men till storstad. Eller kanske en mysig by i något lite varmare land än Sverige under oktober – november? Tankarna har gått runt London, Edinburgh, Palma, Barcelona, Brighton, Berlin. Men jag vet verkligen inte. Hjälp mig! Vart skulle ni åka om ni hade torsdag till söndag någonstans i Europa och varför just dit?

Vad är tanken med denna semester då kanske ni undrar. Jo, det är så att det finns ingen tanke förutom att komma bort lite. Sen om det är shopping, sevärdheter, sola eller bara vara spelar mig ingen roll. Har absolut inga problem att anpassa mig efter staden.

Till våren skall jag till Skottland med mina föräldrar och åka runt, i sommar kanske det blir tågluff i Europa med sambon. Ja världens är så stor och min tid är så knapp. 🙂

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.