Hälsa & Livet

En lång helg i skogen.

I kalendern är det en röd dag idag och imorgon en sån där kläm dag. Så jag tog mitt pick och pack och for på lång helg till stugan. Denna gång tog jag med mig Lotta som sällskap. Egentligen hade jag kunnat åka upp redan i tisdag då jag vart sjukanmäld fram till sjukskrivning. Låter konstigt? Ja ibland blir det så. Men tydligen så behöver jag en sjukskrivning för att orka ta mig igenom livet just nu. Dom säger att man behöver inse att man är sjuk för att kunna bli frisk. Jag avskyr verkligen att vara sjuk eller sjukskriven.

Så nu hoppas vi på att en lång helg i stugan kanske kan göra lite underverk. Jag kanske inte kommer hem frisk men jag kanske har en plan för livet. Och vem vet, jag kanske även är lite utvilad och tankad på ny energi. För hoppet är ju det sista som överger oss sägs det.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.