En kväll med STYLEBY Trend Talks
Hälsa & Livet

En kväll med STYLEBY Trend Talks

En kväll med STYLEBY Trend Talks

Hänger du med i svängarna på allt som händer i mode världen? Även om du inte följer trender slaviskt är det alltid kul att se vad som är på tapeten. Kanske du har jätte trendig utan att veta om det. Jag gick på en trendkväll för att höra om mode världen. STYLEBY Trend Talk skulle få uppdatera mig och garderoben inför sommar och höst.

I förra veckan bjöd STYLEBY in till en hel kväll med trendsnack, STYLEBY Trend Talks på Oscarsteatern. Har du inte varit på Oscars tidigare rekommenderar jag att du tar dig dit någon gång. Maffig teatersal även om man lätt kan få klaustrofobi av stolraderna som är otroligt stela och trånga. Men bortsett från det är allt riktigt maffigt. Jag kom faktiskt på mig själv med att sitta och inspektera alla dekorationsdetaljer i salen under kvällen.

Men åter till STYLEBY Trend Talk som var den andra upplagan. Denna kväll fokuserades det extra på styling. Mode i högt och lågt utan att bli för mycket. Jonna Bergh, chefredaktör på Styleby hälsade oss välkomna och berättade om vad kvällen skulle innehåll. Ska jag vara helt ärligt så funderar jag faktiskt på att gå redan efter punkt två då det var lite stissigt i början och ingen ordning. Men vart efter tiden gick så insåg jag att det där var deras koncept. Det skulle vara avslappnat och inget manusläsning så då gick det faktiskt hem.

En kväll med STYLEBY Trend Talks

STYLE TALK: TREND FORECAST
Chefredaktör Jonna Bergh och skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn presenterade lite mode- och skönhetstrender. Det pratades mycket silver och guld, både på kläder och smycken men även glansiga material och lack. Du vet det där allt på en och samma gång, nöjd dig inte med en liten sak utan gå bananas on everything!

En kväll med STYLEBY Trend Talks

FACE TO FACE: VERONICA MAGGIO
Ett avslappnat möte mellan Jonna och Veronica där det pratades om stilar och hur det egentligen fungerar med klädbyten på scen. Jag som inte är ett fan av Veronica kanske inte tyckte det var speciellt märkvärdigt, men tjejen bredvid mig som vann konsertbiljetter till henne var ett stort fan och tyckte troligen att denna punkt var väldigt intressant.

WORKSHOP: STYLING
Stylisten Linn Hägglund tog hjälp av en tjej och stylade ett plagg på fem olika sätt. Linn ville visa hur man kunde styla en vit siden blus på fem helt olika sätt. Det var mest plagg som jag troligen aldrig skulle köpa men det var intressant att få olika tips hur du klär upp eller ner ett plagg. Vad lite ett par örhängen kan göra åt en outfit.

En kväll med STYLEBY Trend Talks

En kväll med STYLEBY Trend Talks

En kväll med STYLEBY Trend Talks

En kväll med STYLEBY Trend Talks

En kväll med STYLEBY Trend Talks

STYLE TALK: STYLISTSOFFAN
Kvällen avslutades med att stylisterna Sofie Krunegård och Linn Hägglund och skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn tog plats i fåtöljerna för att berätta om deras val i karriären, vad man kan tänka på inom styling och deras bästa knep för att lyckas med en bra garderob.

En kväll med STYLEBY Trend Talks

Det hela var en avslappnad kväll och inte så intensiv som jag trott att det skulle bli. Jag kanske fick det hela att låta jätte tråkigt, men det så var inte fallet. Alla har olika stilar och smak, vilket gör allt mer intressant. Jag fastnar oftast inte för det trendiga från lyxbutiker men tycker det är väldigt intressant att följa fashion week och liknade för att se vad som är på tapeten. Man kan ta små saker från alla stilar och skapa sig en egen. Denna kväll fick jag en del små knep med mig och ser faktiskt fram emot nästa gång.

En kväll med STYLEBY Trend Talks

Givetvis fick alla med sig en liten goodiebag efter kvällen. Gillade läppennan från Make up Store i färgen Fabulous Rose, hårvård från Sacha Juan och

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Donnachic 16 maj 2016 at 20:15

    Det lät som en…tja, intressant kväll! Trodde det skulle vara mer upp styrt, men konceptet verkade lyckat till slut! Älskar att få tips på styling och lägger gärna en extra slant på kvalitetsplagg och mindre på trendiga slit-och-släng-grejer.
    Kul att höra om din kväll! Kram!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.