Hälsa & Livet

En komplett sminkhörna med kylande effekt

Saknar du att ha dina sheetmask riktigt kalla eller tar dom över din kyl där maten borde få plats i egentligen? Lugn jag har kommit på en lösning.

I mellandagarna började jag fundera lite på det här med kylda masker och andra skönhetsprodukter. Sambon gillar inte att jag har dessa produkter i vår stora kyl och jag har väldigt lätt att glömma bort dom efter ett tag. Men så kom jag och tänkte på att sambon har ju en egen ölkyl på källarvåningen så varför skulle inte jag kunna ha mig en egen minikyl vid sminkbordet?

I den kan jag förvara dom masker jag vill använda härnäst eller kanske den kräm jag vill skall ha lite mer kylande effekt. Det behöver inte alls vara en stor kyl utan kanske bara en sån där liten som det får plats några burkar i.

| Minikyl 399SEK | Chillmate 1295SEK | Mini Taverna 501SEK | Cool kid 1427:- | MiniFridge 699SEK |

Det finns mängder av varianter och färger så egentligen är det bara tycke och smak. Jag är nog ute efter en liten vit kyl som inte sticker ut allt för mycket. Och framförallt inte kostar speciellt mycket. Är du villig att lägga 500 – 1000SEK så kan du hitta otroligt många. Tror dessa kommer bli lite mer synliga i butikerna fram mot sommaren, det är då dom köps för att ha i båten eller bilen under semestern. Så orkar vi hålla ut kanske det kommer något riktigt snygga till lågt pris. Ja om nu en minikyl kan klassas som snygg vill säga.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.