Hälsa & Livsstil

Till någon som berört…

Hyllning-1Det blir inget vanligt inlägg idag utan idag skall jag lyfta fram några riktigt starka personer. Dessa fyra personer har berört mig på olika nivåer och även om dom inte vet om det så ger dom energi och inspiration.

Allt för sällan ger vi beröm och komplimanger, vi är otroligt mycket bättre på att prata skit och pika. Det är så fel, vi skall glädjas och hjälpa varann. Stötta och ge varann styrka. Jag vill med detta inlägg hylla några starka kvinnor, kända som okända men på något sätt är dom värda all support  och beröm dom kan få.

Vi behöver ett mer #kärleksfulltinternet och på samma gång mer kärlek kvinnor emellan. För vi kvinnor är som sagt experter på att prata skit, trycka ner, mobba och nonchalera varann oavsett ålder! Har du någon speciell person som förtjänar lite uppmärksamhet, visa det! Även en offentlig person behöver en extra knuff åt rätt håll ibland. Ibland krävs det så otroligt lite för att en person skall få känna det där lilla extra. En dålig dag räcker det kanske att dom får ett leende ifrån dig och dom mår genast lite bättre.

Hyllning

Frida Boisen – En kvinna som står för vad hon tycker. Hon tar sociala medier till en annan nivå. Frida berör när hon föreläser och är en energiknippe utan att behöva göra eller säga något. Efter ha lyssnat på en av hennes föreläsningar hade jag en sån enorm inspiration att jag insåg att denna blogg nu skall bli min heltidshobby på riktigt. Håller du på själv inom sociala medier rekommenderar jag Frida´s bok Digital Succé. Första boken jag läst ut över en helg!

Frida Nordin – En grym kvinna som struntar i vad folk omkring henne säger. Hon gör det hon älskar och får oss andra runt omkring att le inombords. Grundare till Fancy Fatshion på Facebook. Utan att Frida visste om det var det hon som gav mig modet till att våga vara den jag är idag, våga stå för den jag är och strunta i vad andra skall tycka om mig utseendemässigt.

Kicki Norman – Vart skall man börja? Bara att hon startat en fantastisk tidning (Daisy Beauty), hon tar reda på saker ingen annan vågar grotta i inom skönhetsvärlden. En riktigt skönhetsjournalist. Kicki säger ifrån när något inte passar. Och sist men inte minst hon är otroligt grym på att ordna konferenser, föreläsningar och event. Jag lever fortfarande på minnen från Helsingforskryssningen 2014. Utan Kicki och Daisy Beauty hade inte mitt intresse för skönhet vuxit till det de är idag. Hon är en skönhetsguru helt enkelt!

Lotta Åsberg – Min klippa som alltid finns där. Lotta ställer alltid upp för mig även om hon skulle ha en naturkatastrof hemma. Hon är mamma till tre vildingar och är värd varenda millimeter i vardagslyx som jag kan ge. Utan henne tror jag faktiskt att min vardag skulle vara rätt grå.  Lotta får mig alltid att må bra när jag känner mig ledsen eller värdelös.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.