En helg i västerås med LM Event del 1

En helg i västerås med LM Event

Full späckad vecka skulle av slutas med en helg i Västerås med LM Event. Kan lova att denna helg var efterlängtad och helt klart värd att vänta på.

Helgen har gått jätte fort och jag har inte bloggat någonting alls. Förra veckan inkl helgen har varit full späckad och jag kände att jag behövde ta en paus från bloggen. Några dagar så där för att smälta allt, men nu får det vara nog och jag vill berätta om allt. Självklart har ni kunnat följa mig på Instagram men här på bloggen tystnade musiken i torsdags redan.

Vi går rakt på helgen och tar veckan senare. Fredag kväll var dom första timmarna jag hade ”ledigt” på veckan och den fick bestå i att packa, prova kläder och måla naglarna. Sambon såg mig inte så mycket under dom timmarna tyvärr. Lördag morgon tog jag bilen och for nordväst för att hämta upp Lotta. Vi skulle tillbringa helgen i Västerås med LM event. Förvaring att detta kommer bli ett långt inlägg, hoppas ni stannar kvar till slutet. För att vara lite snäll mot er kör vi endast dagen i detta inlägg och tar allt som rörde oss vip bloggare i ett separat inlägg.

Med lite felåkningar. Tips! Har du gps använd den även när du är 100% säker på att du hittar. Är du stressad spelar hjärnan ett spratt med dig och allt ser annorlunda ut. Tillslut kom jag fram och vi kunde ta oss vidare till Erikslund där jag sprang in på Kappahl för att köpa en topp inför helgen. Har spanat in denna väldigt länge och verkligen väntat på att den skall komma ut i butik men ingen verkar få in den förutom någon enstaka som jag inte har haft vägarna förbi. Kan säga att denna topp fortfarande ligger kvar i påsen med kvitto. Tror tyvärr att jag byggde upp lite för stor förhoppning om den då jag letade efter den så länge, och nu vart jag besviken. Måste prova denna hemma igen i en lugn miljö och se vad jag känner för den.

En helg i västerås med LM Event del 1

Som sagt helgen spenderades i Västerås på First Hotel Plaza. Där var jag inbjuden som vip bloggare på LM Event och Lotta var min följeslagare under dagen. När vi anlände till hotellet hälsade Linda och Linda oss välkomna. Jag fick en tjusig namnbricka och två fina armband från Glada Barn. Självklart åkte “annica” armbandet på direkt. Sedan fortsatte förmiddagen med en massa gott från Mathem, Justegg och Postkakansedan drog föreläsarna igång.

Först ut på förmiddagen var Ulrika Gabriel som är coach och hälsoinspiratör. Ulrika pratade om det där med att hitta balansen i livet. Väldigt intressant! Näst på tur var Cecilia Kärvegård som även hon är coach men även föreläsare och skribent. Cecilia ville få oss att vända något negativt till något positivt! Grundaren till Smart in the dark Ann-Sofie Hermansson tog oss igenom entreprenörskap, sälj & marknadsföring. Lite om hur det gått för henne att gå ifrån anställd till egen. Sist ut på schemat var Maria Karlbom Andersson. Här pratade det om 3D träning, något som var helt nytt för mig. Detta är en träning som fungerar för all och tom jag vart intresserad. Inte för att jag avskyr att träna men det lät roligt det hon berättade.

En helg i västerås med LM Event del 1

I av pauserna mellan föreläsningarna kom Naked Juice Bar in och bjöd på en grymt god Berry Booster. Ett måste nästa gång jag går förbi en av deras barer!

En helg i västerås med LM Event del 1

När föreläsningarna var slut behövde vi sträcka på oss och fick då även chansen att göra något roligt av det. Det var dags för ett litet Ballonglotteri. Fånga ballonger och leta lappar och jag fick en! Andra pris var en påse full med produkter från Dove. Väldigt trevligt. Ska jag erkänna har jag varit väldigt trög på att använda deras produkter. Nästan inga produkter på flera år då jag blev så uttorkad när jag testade, detta är dock kanske 10 år sedan. Men nu skall jag ge dom en ny chans och se hur min kropp reagerar. Kanske hittar jag en ny favorit.

Vi samlades utanför föreläsningssalen för en skål i alkoholfritt bubbel och drog sedan igång med ett företagsmingel. Nu var det dags för oss att ställa massa frågor till olika företag som ställde ut och självklart även dom som höll föreläsningarna.

Under företagsminglet fanns det möjlighet att tävla lite mera. Gissa Västeråsgurkor i en cylinder. Lotta hade turen med sig och gissade endast en gurka ifrån och var då närmst en vinst. Ett trevligt presentkort på en ny övernattning på Plaza Hotel för två. Och jag vet inte om det var så att gurkorna ingick i priset eller om Lotta frågade efter dom. Men vi lämnade företagsminglet med 73st västeråsgurkor!

En helg i västerås med LM Event

Minglet tog slut och vi checkade in på hotellrummet. Otrolig utsikt över Västerås hamnområde från rummet och en riktigt trevlig tallrik med godsaker. Lotta lämnade här för dagen och ägnade sig åt spa på hotellrummet. Vad jag gjorde kommer i ett separat inlägg snart.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.