Hälsa & Livet

En helg i Västerås del 2 – Mingel och Spa

Vi fortsätter med del 2 av Västeråstrippen med LM Event. Det är nu det lilla extra börjar kan man säga. Och även den delen jag varit lite små orolig för, men mer om det längre ner.

Vipbloggarna samlades uppe på Harmony spa avdelning på 25:e våningen. Inget för den höjdrädda om man tar glashissen upp. Det kan Lotta intyga. (Vi tog en snabb sväng för våningen innan vi checkade in på rummet så Lotta skulle få se hur det såg ut). Underbar utsikt för den som nu inte är höjdrädd. Solen gjorde så att Västerås kunde visa sin bästa sida idag. Så vackert ut mot hamnen.

en-helg-i-vasteras-med-lm-event-6

Så det var dags för spa och ni som följt mig ett tag vet nog att jag inte är speciellt bekväm med att gå runt i bikini. Jag går inte ens runt i bikini hemma på tomten. Men ju längre tiden gick på dagen kände jag mig mer och mer självsäker i detta sällskap att ta modet till mig och bära bikini. Jag stod där på hotellrummet och kände, nä va tusan! Det är så här jag ser ut och alla vet det redan så varför pjoska. Jag står för den jag är och det är ingen som kan hindra mig. På med morgonrock och tofflor promenerade jag upp genom hotellet till spa avdelningen utan att känna någon som helst obehag. Nästa moment i detta steg kom när jag skulle få massage ute på en liten balkong på hotellet. Av med morgonrocken och där satt jag i endast bikini. Inte för att det var så otroligt många som såg upp till denna balkong. Så jag tycker detta var strongt av mig!

en-helg-i-vasteras-med-lm-event-5

Vi hade ett litet förmingel innan massage och jazzucin där det var lottdragning och utdelning av massa goodies. Tjejerna hade fått ihop många härliga sponsorer som förgyllde vår lördag. Nedan ser ni en sammanfattning av alla sponsorer. Men jag kommer gå djupare in på dom när jag satt mig ner i lugn och ro för att gå igenom dom.

Gladabarn JosefineHälsa & FitnessSmartphotoDermoshopPalinaSmakboxMeandi International AB, Igo Energy, Jelly BellyPlottaBlueappleScorettAudioflyApoteket hjärtatStarbucksRosaprinsessaBrilliant SmileDentalistenAmazingart By KimVinga Of SwedenOrganicupLinas GlädjeyraNails by LinaSmartinthedarkCocooHappy Training by MKAUlrika Gabriel och Ulrika Nordenstam |.

Tusen tack alla härliga sponsorer som förgyllde våra goodiebags denna helg!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.