Hälsa & Livsstil

En helg med tjejsnack

Tjejhelg-4

Tredje helgen i september tog jag med mig tjejgänget och for till landet. Vi lämnade respektive, barn, stress och alla måsten hemma. Det här skulle bli en helg med bubbel, skratt, sång och snack.

Självklart blev det en hel del skönhetsprat, både om favoriter och missar. Men det största nöjet var nog när jag tog fram min ihop plockade låda med massa av nagellack från Depend, Isadora och Loreal. Så mycket färger att välja mellan. När man väl valt en nyans så hittade dom även alla glitterförpackningar jag stoppat er. Vi kan säga att tjejerna gick bananas! Så skall du bjuda över tjejerna en kväll och inte riktigt vet vad ni skall hitta på, kroka upp lite bubbel och ställ fram alla nagellack du har. Lovar en lyckad kväll.

Tjejhelg

Den här helgen hade ett huvudmål och det var att spendera pengar på årliga marknaden. Spenderar man pengar har man det trevligt och har man det trevligt blir det lätt att man spexar till det. Och vi är inte sämre än att vi hittar oss ett stånd som säljer peruker och drar igång lite skoj.

Tjejhelg-2

Tillbaka i stugan korkades bubblet upp och fyra pratglada tjejer satt åter igång och snacka. Vi pratade skönhet i ren allmänhet men hamnade ofta på sidospår. Vi pratade tex om Emma S parfym och deo men hamnade helt plötsligt i ett samtal om Magnus Samuelsson (Sverige starkaste man).

När vi kom in på trender var vi väldigt eniga om att Nivea får aldrig igen bli trendigt att bära på läpparna. Dessa tjejer som sprang runt med halva Nivea burken på läpparna var hemskt.

Kvällens bästa underhållning var när Tess berättade om sin brun utan sol upplevelse. Hon blev rekommenderad en billig produkt från dagvarulivshandeln. Hon tog med sig produkten när hon bodde över på hotell, smörjde in sig och gick sedan och la sig. På morgonen när hon vaknade var hon helt orange om händer och armar. Ansiktet vart någorlunda bra men armarna såg hemska ut. Mitt i sommaren fick hon ta på sig långärmat för att dölja sitt lilla misstag. Hur många gånger har vi inte varit med om den katastrofen?

För er med barn: Kerstin berättade att hon smörjer in en av sina döttrar med över hela kroppen med kokosolja efter badet. Funkar nog lika bra på en vuxen så jag skall nog testa det nästa gång jag tar mig ett bad.

Tjejhelg-1

Om ett år drar vi upp till stugan igen och hoppas på att kunna få ge er ett litet skratt efteråt.

//annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply lotta åsberg 12 januari 2016 at 08:06

    tack för en super mysig och välbehövlig helg!
    Det måste vi göra om!
    kram

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.