En helg i Västerås - Kvällen
Hälsa & Livsstil

En helg i Västerås med LM Event – Kvällen

Det börjar lida mot sitt slut av denna underbara helg i Västerås och med gänget. Efter vi varit på spa var det dags att försöka ta sig ner till hotellrummet för att fixa till lite inför middag och bloggarnaskamp. Nu är det lika bra att jag varnar för bildbomb! Kvällen beskrivs bäst i bild faktiskt.

Vi startar med middagen som intogs på Stike. En härlig resturang som det gick att ha en lugn och skön middag på utan att behöva upprepa varje ord man säger. Trevlig personal som tog hand om oss under hela middagen.

En helg i Västerås - Kvällen

Skönt med detta gäng är att det var inga som helst konstigheter när kamera eller mobil åkte fram under middagen. Alla var lika intresserade av att fota och instagramma. Måste säga att det var ett väldigt trevlig gäng som förgyllde denna dag och kväll. Vi var 12 helt olika men ändå så lika personer. Tror inte att det var någon som var missnöjd eller hade tråkigt under dessa timmar.

Vi fortsätter med den grymt goda middagen. Vi hade förbeställt en tre rätters och jag såg verkligen fram emot att sätta gaffeln i alla rätter. Jag startade med stekta kantareller på surdegsbröd.

Lite annorlunda att servera på en planka, men det fick in lite mer av skogen och jag gillade upplägget. Vidare till varmrätt vart det torskrygg med mustig rödvinssås med krondill, friterad jordärtskocka & gräddkokt fläsk. Höstigt och väldigt gott!

En helg i Västerås - Kvällen

Som vanligt blir man väldigt mätt och lite småtrött av fisk men det lättade efterrätten upp. En klassikt citronpaj med citronsorbet. Surt men sjuk gott då jag älskar surt! Tycker surt / syrliga desserter passar perfekt efter en mastig måltid. Men blir inte så där äckligt mätt efteråt.

En helg i Västerås - Kvällen

Mätta och belåtna var det nu dags för bloggarnaskamp! Jag vet att några var sjukt taggade och det gjorde mig lite orolig, men det släppte rätt fort. Vi stegande ner en våning till Strike event. Det var en yta på över 3000kvm. Vart helt till mig när jag kom ner och såg all yta med maskiner, skärmar, biljardbord, bar, bowlinghall och sittgrupper. Varför har jag inte varit här förut?

Vi startade med formel1 körning. Sååå kul! Ville köra mer även då armarna sa nej, det vibrerar rätt bra i ratten när man är ute och kör på banan.

En helg i Västerås - Kvällen

Efter formel1 skulle vi få röra lite på oss. Och jag kan lova, det var inte lätt att sparka boll i höga skor. Några mål fick jag men var absolut inte bland dom bästa. Mycket skratt blev det och speciellt när Linda O sparkar i väg både boll och sko.

En helg i Västerås - Kvällen

Nu till en sport jag gillar, nämligen skytte. Denna gång skyller jag alltid på alkoholen, brukar aldrig gå så där dåligt för mig när jag skjuter eller så var jag inte van att skjuta på rörliga mål eller med gevär. Otroligt roligt att skjuta igen, kanske bör ta upp detta igen.

En helg i Västerås - Kvällen
En helg i Västerås - Kvällen

Vi var en liten skara som var kvar till sista grenen men nu gällde det att komma igen med högre poäng. Discobowling var sista kampen och jag blev direkt lite små nojig över mina naglar. Det slår aldrig fel med att jag bryter en nagel, spelar ingen roll hur korta jag gjort dom. Och japp höger pekfinger fick en kortare nagel när vi var klara, men det var det värt. Dock vann jag inte, var långt ifrån det denna gång. En kan inte ha tur varje gång. Denna gång kändes det dock som jag drog flera streck på resultatet än käglor.

Efter bloggarnaskamp gick vi samlad trupp åter till hotellet där vi slog oss ner på Skybar. Tusen tack Linda och Linda på LM Event och Strike för en väldigt trevlig kväll! Och ett speciellt tack till Johannes Larsson som förevigade kvällen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.