Skönhet & Mode

En färgglad sommar med Monki

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

När en går hemma hela dagarna finns det en hel del tid att fundera på. Nödvändigtvis inte alltid så himla bra, men ibland kan jag faktiskt kläcka fram några bra saker. Som denna tex. Jag går ju ständigt runt i svart och jag trivs otroligt bra i det, men jag blir på så mycket bättre humör med färg på mig. Kanske är det solen som gör det eller så längtar jag bara efter ett färggladare liv. Monki* har alltid varit en butik för mig som har schyssta plagg i roliga mönster och färger. Så med all fri tid jag har nu så satt jag och tittade igenom deras web för att se vad jag skulle vilja klicka hem.

Shorta* o shorts* kan aldrig bli fel på sommaren. Funkar tillsammans eller som enskilda plagg.

Sneakers*, älskar dom! Vit och orange är sjukt snyggt och jag äger faktiskt inga orange. Dessa finns även i svart och grönt. Självklart vore dom gröna givna för mig men dom liknar ett par jag redan äger så dom får vara denna gång.

T-shirts* är det som tar över min garderob, det är liksom mitt basplagg. Fungerar till allt. Och så är grönt och rosa väldigt snyggt i hop. Har en liknade tröja med samma färger men med annat budskap, så vad kan gå fel.

Knytblus* är något jag aldrig ägt, tror inte ens jag någonsin provat ett sådant plagg. Det är himla snyggt och skulle min kropp kunna bära ett sådant plagg skulle jag bli mer än glad.

Skjortor är även det ett plagg som fungerar till så mycket. Lekfullt med en neongrön skjorta* till en enfärgad enkelt sommarklänning eller en randig skjorta* med ballongärmar till ett par ljusa linnebyxor.

Och så kommer vi till klänningar som vi aldrig kan få nog av. Det är helt otroligt att jag inte bar klänning för några år sedan, skulle aldrig få tanken att bära en klänning utanför huset. Men vi börjar med en söt blå omlott klänning* och samma modell finns även i orange*. Båda är väldigt fina. En grön skjortklänning* i lite roligt mönster går alltid hem. Jag har lite svårt för rutiga plagg men kände ändå att denna klänning gick hem, vet inte om det är modellen eller den orange / vita färgen* som gör det. Och sist men inte minst en väldigt färgglad skjortklänning*. Svårt att välja en favorit här faktiskt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.