Hälsa & Livsstil

En dag i Täby Centrum

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En helg med shopping och skönhet. Allt under ett och samma tak är precis vad man vill ha en stormig söndag. Norr om stockholm finns ett stort shoppingcenter som erbjuder mycket av allt.

Under helgen som var så ordnade Täby Centrum skönhetsdagar för sina  lojalitetsmedlemmar med samarbete med L’Oréal. Det bjöds på de senaste tipsen inom grooming, make up, naglar och hår, och som lojalitetsmedlem kunde man även bli stylad på plats. Självklart passade jag på att undersöka detta.

Jag fick håret fixat och en makeup lagd. Intresset för att fixa till håret lite extra om dagarna växte faktiskt. Dock måste jag uppdatera mig på lite hårprodukter. Vet inte riktigt vad jag skall använda mig av faktiskt. Tiden att använda värmeprodukter som locktång på morgonen tror jag faktiskt inte att jag kommer hinna med. Men det var väldigt trevlig att få håret fixat på ett sätt som jag vanligtvis inte gör.

När jag fick en makeup lagd så använde tjejen sig av Loreals nya brynprodukt. En produkt jag vart väldigt nöjd med och kommer köpa själv. Smidigt att ha allt i en liten ask. Dock vart jag lite förvånad över att jag skulle ha den mörka nyansen av dom två som fanns. Man lär sig något nytt varje dag.

 

20150301

Något som jag helt hade glömt bort var Urban Decay som skulle komma till Kicks i just Täby Centrum. Så efter mitt besök inne hos Sephora där jag fyllde på med makeup removers och ansiktsmask så tog jag mig in på Kicks för att se över sortimentet. Concealer står högt på min lista nu då jag som ni ser på bilden nedan har jag fruktansvärda påsar som jag vill dölja. Vart kommer dom ifrån bara så där??

Tjejen inne på Kicks var jätte trevlig och hjälpte verkligen till att hitta vad som passade mig. Fick även en liten shoppinglista till framtida inköp på produkter.  Så jag kommer troligen ta mig dit snart igen för att se över lite nya produkter att testa. Var väldigt trevligt att utforska deras sortiment. Paletterna skrek mitt namn! Älskar förresten sminkborden som dom har i deras “monter”.

Jag tog mig även in på H&M för att se om dom fått in Maybelline´s nya produkter. Turen fanns med mig idag! Det var rätt utplockat men jag fick med mig det jag ville ha.

annica

Med påsar under ögonen och lite smått ömma fötter tackade jag för mig och begav mig hemåt för att gå igenom dagens inköp. Man kan säga att jag hade en väldigt trevlig dag i Täby centrum, och kom hem lite fattigare. Kommer som sagt återkomma vid andra tillfällen och berätta för er om alla produkter när jag testat dom på egen hand.

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.