Skönhet & Mode

Emma S – Pure Ocean

Emma S - Pure Ocean Body Lotion

När jag besökte ett event med Damernas Värld så fick jag en flaska Emma SPure Ocean Body Lotion med mig hem. Den har använts flitigt sedan dess.

Jag har sedan tidigare använt Pure Ocean – Deo, tror jag avverkat 3 förpackningar. Så ni förstår nog att jag är nöjd med denna produkt. Pure Ocean är en väldigt fräsch och mild doft. En doft med inslag av gröna noter från gurka, koriander och näckros.

Emma S - Pure Ocean Body Lotion

Denna body lotion är mjukgörande och återfuktande. Men det viktiga för mig här är att den är otroligt mild. Den är så pass mild att jag kan ha den stående vid skrivbordet och smörja in mig när som under dagen utan att min kollega som är otroligt känslig för dofter reagerar. Kan säga att jag har ett stort problem där, måste alltid tänka på vad jag smörjer in mig med nu.

Emma S - Pure Ocean Body Lotion

En mjukgörande och lätt body lotion med Shea- och Passionsfruktsolja som håller din och min hud mjuk och len hela dagen. Går väldigt snabbt in i huden utan att bli kladdig.

Pure Ocean – Body Lotion innehåller:

  • Sheafruktsolja – utvinns ur frukter från afrikanska savannens Sheaträd. Oljan är en utmärkt mjukgörare.
  • Passionsfruktsolja – utvinns från Passionsblomman, en olja med höga återfuktande egenskaper.
  • Vitamin E – en antioxidant som skyddar din hud mot fria radikaler.

Emma S - Pure Ocean Body Lotion

Det här är en produkt jag kommer fortsätta köpa och är intresserad av att testa på resterande produkter i samma serie. Eller varför inte andra produkter från Emma S helt enkelt.

Emma S. Body Lotion finns att köpa på Emmas.com för 145SEK och bla på Åhlens.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.