Skönhet & Mode

Emerio – Ansiktsborste

Emerio

Bort med döda hudceller och fram med ny lyster och välbehag.

Jag har alltid varit lite små rädd för att använda elektriska borstar i ansiktet. Tänk om den flår mig? Nej inte riktigt så har tankarna gått. Ska jag vara ärlig så vet jag faktiskt inte varför jag inte tidigare tagit mig i kragen och testat en ansiktsborste, har väl kanske inte trott att dom skulle göra något nytta.

Ellos - Emerio

Men skam den som ger sig. Satt och surfa runt lite på Ellos i hop om att hitta lite snygga kläder och hamnade lite snabbt (som vanligt) på deras skönhetsavdelning. Sedan dom startade upp denna stora skönhetsavdelning har Ellos gått till en helt ny nivå inom onlinebutik. Men åter till ämnet. Jag tittar alltid in fyndavdelningen för att se om man hittar några gamla kärlekar till bra pris, och det var då jag snubbla över denna ansiktsborste. En otroligt billig sådan, och ja man får vad man betalar för. Men med detta pris är det absolut värt att prova.

Ellos - Emerio

Borsten är behaglig att massera ansiktet med när du använder rengöring samtidigt. Den del som egentligen skall massera som har fyra “bollar” är lite väl hård och har lite vassa kanter som skär till i ansiktet om man inte är försiktig. Men jag antar att man kan fixa till dom så en ordentlig massage kan kännas bekväm. Svampen känner lite onödig eller rättare sagt jag vet inte riktigt vad jag skall använda den till. Slipstenen får man inte använda i ansiktet så den kommer troligen inte användas alls då jag kommer använda denna produkt till just ansiktet.

Ellos - Emerio

Jag tror faktiskt denna inte gör speciellt stor nytta mer än att vara en skön ansiktsmassage. Kanske berör det på produkterna jag använder till men jag blir inte renare i ansiktet av att använda denna till olika rengöringsmedel. Kommer absolut fortsätta att testa mig fram, en vacker dag hittar jag nog en bra användning för den och får ny och fin hy.

Emerio Ansiktsborste finns att köpa hos Ellos för endast 129SEK.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.