Skönhet & Mode

Ellos Beauty på mitt sminkbord

Beauty by Ellos

Jag skrev för några dagar sedan att jag mer eller mindre fick lite happytears. Det var Ellos som öppnat upp en helt ny värld för mig som handlar rätt mycket där ifrån. Ellos Beauty är ett nyskapat märke och jag var absolut inte sen på att klicka hem lite produkter.

Så idag tänkte jag visa er lite av det som kommit hem till mig. Och jag kan lova redan nu att detta är inte sista gången ni ser något där ifrån hos mig.

Ellos Beauty

Eftersom märket är helt nytt för mig så ville jag inte köpa på mig av allt för många produkter innan jag testat lite. Det är alltid lite svårare första gången man skall köpa produkter i olika nyanser över nätet. Men jag måste säga att jag var otroligt nöjd när paketet kom hem med allt.

Nagellack kommer det garanterat bli fler av. Lite besviken att jag inte beställde det matta topplacket utan ett vanligt topplack. Färgerna som fick följa med hem denna gång var var NYC Nude och London NYD. Lacken kostar 39SEK/st.

Ellos Beauty

En brun och svart kajal åkte med i beställningen. Jag har testat både på handen och som sminkning. Det känns som smör när du applicerar så dom är väldigt lätt att få på plats. Sitter som berget. Gillar dom verkligen!

Ellos Beauty

Eftersom jag fortfarande letar efter den perfekta vardagsmascaran ville jag även testa Ellos.  En svart vattenresistent volym mascara. Kostar 69SEK. Funkar den som jag vill så är det ett kap!

Ellos Beauty

Jag äger faktiskt inte några lipgloss så jag fegade lite och beställde en väldigt neutral nyans. Borde kanske dragit till med en lite färgstarkare då denna inte syns överhuvudtaget på läpparna tyvärr. Men det är ett bra sätt att lära sig hantera ett kladdigt lipgloss.

Ellos BeautyJag har redan börjat titta ut vilja nyanser jag skall ge mig på nästa gång. Då det är 3 för 2 så tänkte jag mig Nude Coco, Nude Plum Pout och Colour me Red.
Ellos Beauty

Har du hunnit testa något ifrån Ellos Beauty?
Hihi jag har faktiskt lagt en beställning under tiden jag skrev detta inlägg så till nästa vecka kommer jag visa lite mera från detta märke.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Brownsugar 12 november 2015 at 00:02

  Oh ser fint ut!

  • Reply Annica 12 november 2015 at 12:38

   Absolut, Ser fram emot mera produkter från dom. ?

 • Reply Beauty by Ellos del 2 | Daretobeyou.se 14 november 2015 at 10:39

  […] när jag satt och skrev på förra inlägget om Beauty by Ellos så gjorde jag en ny beställning på lite mera makeup. Nu har den beställningen […]

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.