Skönhet & Mode

Elizabeth Mott – All Day Color Lip Lacquer

Elizabeth Mott - All Day Color Lip Lacquer

Under en tid har jag testat det flytande läppstiftet som kom med i Glossybox Oktober. Woow! Snacka om klarröd färg!! Jag som aldrig trodde jag skulle bära ett rött läppstift.

Jag har varit rätt feg när det gäller starka och mörka färger på läpparna tidigare. I alla fall när det kommer till vardagsläppar. Men när jag testa detta flyttande läppstift från Elizabeth Mott hände något. Jag älskar den klara röda nyansen på läpparna när jag applicerat denna. Nu känns det lite som jag lätt skulle kunna anpassa kläder och sminkning efter vilket läppstift jag vill ha för dagen. Kan detta vara mitt “Classic Red”!

Elizabeth Mott - All Day Color Lip Lacquer

Älskar känslan på läpparna. Den mjukar upp utan att kännas så där jobbigt kladdig som ett läppglans kan göra om det är för tjockt. Och framför allt den håller länge!

Det här är ett läppstift som applicerars otroligt lätt och jag tycker inte att det blödder på något sätt. Läppglans kan ha en tendens att kännas väldigt kladdiga men jag upplever inte det med denna. Det känns som ett vanligt läppstift efter ett litet tag.

Elizabeth Mott - All Day Color Lip Lacquer

Nytt högpigmenterat flytande läppstift som ger maximalt med färg utan att läpparna känns torra. Den lena formulan är mycket hållbar och intensiteten kan ökas genom att applicera flera lager.

Det finns en liten nackdel med detta läppstift, och det är priset. Det kanske inte är mycket enligt många men jag gillar att köpa många så 219SEK för ett läppstift gör tyvärr det lite svårare för mig att köpa fler. Är kanske värd priset egentligen då jag verkligen gillar det och kommer förmodligen använda upp produkten rätt snabbt.

Har du testat Elizabeth Mott – All Day Color Lip Lacquer, iså fall vad tyckte du?

Elizabeth Mott - All Day Color Lip Lacquer

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply johanna 19 november 2015 at 13:43

  Vilken härlig färg. du måste våga pröva 😉 Trodde inte heller jag passade i rött men så provade jag det och nu älskar jag klarröda läppar.

 • Reply Silly me 19 november 2015 at 23:01

  Jag älskar det. Trodde inte det skulle vara något då det är flytande. Men jag blev positivt överraskad. Håller med om priset tyvärr. Men det är det kanske värt?

 • Reply Amanda Jannesson 31 maj 2016 at 06:43

  Kan bara instämma. Helt fantastiskt!

  Kram Amanda

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.