Elizabeth Arden White Tea
Skönhet & Mode

Elizabeth Arden White Tea

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

En sensuell doft som passar både kvinna som man utan att bli för feminint. Elizabeth Arden  White Tea är en doft som får en mogen bärare att känna vågorna susa förbi.

Är du som jag att gillar att byta doft vart efter varje tillfälle eller är det årstiderna som styr? Desto närmare våren vi kommer kanske dofterna byts ut mot friska och blommiga varianter. Elizabeth Arden White Tea kanske inte låter så vårlig, första tanken får mig på en kall höst dag med en kopp te. Men låt dig inte luras. White Tea* (375SEK / 50ml) är blommigare än du tror. Med noter av salt och havsbris kompletterar den vårens begär med turkisk ros och italiensk mandarin bl.a. Den är inte alls ny på marknaden men den är ny hemma hos mig, fick ta del av den under Daisy Beauty Expo tidigare i år. Och varför det tagit så lång tid innan jag skrivit om den är bara för att jag velat spara på den. Jag är sådan som gärna vill  bona in mig i en doft och känna av hur den känns för mig i flera olika tillfällen innan jag delar med mig av en uppfattning.

Elizabeth Arden White Tea

Den är blommig, men drar lite mer åt det mognare strävare doften. Kanske för dig som är självständig i din roll och är tuff nog att bära den. Jag personligen skulle nog kunna säga att den passar lite bra på kvinna eller man. Inte för maskulin men även inte för feminin. Unisex, kallar dom det kanske?

Toppnoter: Italiensk mandarin, aromatisk salviaessens, saltdoftande havsbris, japansk vit ormbunke
Mellannoter: Extrakt från vitt te, mate absolute från Paraguay, vit iris, sapucaya från Brasilien
Basnoter: Madras-trä, malva, tonkabönor från Venezuela, amber, trio med lugnande mysk (velvione)

Elizabeth Arden White Tea

Gillar den skarpt då den inte luktar som någon annan doft jag äger just nu och den får mig att känna mig lite extra powergirl i den. Den sitter på huden flera timmar efter att jag använt den och det är ett stort plus. En doft som försvinner inom en timme är för mig pengar i sjön.


Detta inlägg innehåller delvis pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.