Eleven.se Beautycarvings

Eleven BeautyCarvings

Produkterna strömmar in bland butikshyllorna och det går inte en dag utan att man fyller på sina önskelistor. Idag kör jag en Eleven.se Beautycarvings och visar dom produkterna jag vill sätta tänderna i.

Även då det känns som att våren är långt borta så känner jag lite carvings över nya vårprodukter. Ja det kanske inte riktigt är vårprodukter men det är nytt på hyllan som jag gärna sätter tänderna i. Nya spännande produkter är alltid intressant och nu rasar dom in bland butikshyllorna. Jag har sett ut några av mina beautycarvings från Kailijumei Summer Simplicity Lipstick*
Hur häftiga är inte dessa läppstift! Vågar man ens använda dom med risken att dom blir förstörda. Är dock väldigt sugen på att måla läpparna med dessa helt underbara läppstift.

Silisponge*
Jag är inte alls övertygad om att dessa silikonkuddar skall vara bra till att applicera makeup med. Det ser ut som skoinlägg hur dom än mönstrar dom. Men jag skulle vilja testa dom bara för att se om dom kan övertyga mig. Jag är väldigt skeptisk.

Lacoste L.12.12 Elle Magnetic*
Denna skapelse fick jag provdofta på under Daisy Beauty Expo och den föll mig i smaken även då det inte är riktigt jag. Kanske blir detta min nya vårdoft?

bareMinerals Gen Nude Buttercream Lipgloss*
Ja jag är tokig i läpp produkter och blev inte mindre intresserad när jag såg dessa. Fyra härliga nyanser som kommer att fungera till alla tillfällen. Har faktiskt aldrig testat några lipgloss från bareMinerals tidigare och känner att det kanske snart är dags.

Isadora Big Bold Extreme*
Jag vet inte hur många gånger jag tummat på denna mascara men aldrig fått med mig den hem. Än så länge har jag bara hört bra om den så jag förstår inte varför jag inte provat den än. Har ni testat denna?

Dermalogica Overnight Retinol Repair*
Älskar när det händer saker med huden under natten. Denna overnight retinol repair låter väldigt intressant och jag tror den kanske kan göra lite underverk för min hy medans jag sover en djup och skön sömn.

glominerals Cream Stay Shadow Stick*
Är jag lat men jag älskar ögonskugga på stift. Så smidigt att ha med i väskan och bara bättra på lite under dagen (om det nu behövs). Måste börja använda sådan produkter oftare.

Skin Renewal Gift Set*
Å denna är jag så sugen på! Som visa andra produkter här har jag tummat på denna så många gånger men inte riktigt våga slå till. Den känns lite läskig, men jag gillar ju sådana produkter.

Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche EdP*
Det här är ingen nyhet ute på hyllorna utan det är mer jag som aldrig tar mig an och köper den. Visste ni förresten att ni kan få utvalda produkter hos Eleven.se graverade*? Visst vore det snyggt att ha denna glittrande parfym stående på sminkbordet med en egen gravyr.

Har ni testat någon av dessa produkter och känner att ni vill dela med er av ert tycke?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.