Hälsa & Livsstil

Egentid i London…

london

Jag vet att jag nyligen kom hem från London men jag känner att jag inte fick ut det jag ville. Misstolka mig inte, jag hade en kanon helg men nu känns det som något saknas. Och att se massa vara i väg på DBLondon15 gör inte saken bättre. Vill så gärna tillbaka!

Så för att jag inte skall göra något alldeles galet så sitter jag nu och letar en långweekend dit igen. Kanske inte nästa helg, men om ett tag. Jag kommer då att åka ensam, som jag hade planerat till förra resan. Det är jätte trevligt att ha sällskap när man är ute och reser men jag älskar lika mycket att vara själv. Och jag har absolut inga problem med att göra resor på egen hand. Det skall bli riktigt kul.

Redan nu planerar jag in små aktiviteter som jag skall göra under denna resa. En resa som skall gå helt i mitt tycke. Jag behöver lite egentid och den tänker jag ta ut i London!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply johanna 9 november 2015 at 22:16

  Vad roligt. Planerar och att åka dit snart. Tänkte kolla julskyltning och julmarknaden. Även försöka möta upp några vänner som bor där. Älskar London.

  • Reply Annica 9 november 2015 at 22:27

   Ja London är en stad man inte kan få nog av. Julmarknad vore väldigt trevligt att gå på. 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.