Efter regn och kommer solsken

Efter regn och kommer solsken

Sverige i ett nötskal denna tid på året. Är det vinter eller vår, boots eller gummistövlar. Men sak är säker att vi behöver och det är paraply. Så idag blir det helt enkelt Nalle Phu vs Happy Sweeds!

Detta kanske är en otroligt tråkig produkt men ack så nödvändig. Just nu i Stockholm vet man inte om det skall komma snö, regn eller solsken, det vänder otroligt fort vill jag lova.

För ca 17 år sedan fick jag min första julklapp av sambon som då bestod av ett paraply med Nalle phu. Visst blir man lite besviken när man får just ett paraply av en kär person i julklapp. Han var dock väldigt nöjd med denna julklapp och det är han fortfarande. Jag har nämligen använt den vid varje tillfälle under 17år, och jag har fortfarande kvar det.

Efter regn och kommer solsken

Men nu har mitt Nalle Phu paraply fått en konkurrent av Happy Sweeds. Båda är små av sig och fungerar väldigt bra att ha i handväskan. Nalle Phu väger lite mindre men är då även mindre av sig när jag fäller ut det.

Jag måste faktiskt säga att jag blir otroligt glad när jag fäller upp Happy Sweeds paraplyet. Med den färggranna insidan kan man inte annat än att bli glad. Dom har tänkt till lite när dom skissade på denna. För det är faktiskt insidan som du ser mest av, så vad spelar det för roll egentligen hur utsidan / ovansidan ser ut. Du köper ju inte ett snygg paraply för att andra ska glädjas åt det.

Happy Sweeds Jungle kostar 449SEK. Visste ni att Happy Sweeds är ett svenskt företag bosatt i Stockholm och säljs nästan över hela världen. Fram till den dagen jag fick detta paraply hade jag faktiskt aldrig hört talas om dom. Här hittar ni alla deras återförsäljare runt om i världen.

Efter regn och kommer solsken

Kan lova er att det var inte lätt att fota till detta inlägg. Det har blåst storm mer eller mindre varje dag nu i en vecka. Jag har hållet mig till dagar med solsken för att få en snygg balans men det har varit som mest blåsigt då. Den enda dag det var lite lugnt på stormen var himlen täckt av moln och dagen kändes otroligt tråkig.

Efter regn och kommer solsken

Tack LM Event och Storstadsmamman för denna present!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.