Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Easter Nail Inspo

Easter Nails

Påsken knackar på när som helst och som vid varje högtid vill man oftast smycka sina naglar i passande motiv. Så idag ska jag ge er lite tips på påsknaglar.

Man kan sitta i timmar och surfa runt på olika snygga och häftiga nagelfoton, många kanske är lite för svåra att göra på egen hand. Jag har jätte svårt att göra något snyggt på höger hand då jag är högerhänt. Några av er kanske har turen att kan få hjälpa av någon. Men i detta inlägg tänkte jag tipsa er om lite olika varianter ni kan testa inför påsken, några kanske tom är snygga att ha som vårnaglar också. Så jag hoppas att ni hittar något.

Här kommer några Youtubare som gjort lite påsknaglar som jag gärna delar med mig av:

WendyMydesigns4youMissJenFABULOSIhaveacupcakeDemelza

 

Som jag skrev ovan så finns det så otroligt mycket inspiration ute på nätet att jag skulle kunna få er att tröttna på naglar om jag visade allt jag gillade här. Så det är otroligt svårt att välja ut några få men jag hoppas att jag gjorde ett någorlunda bra väl för er. Nu skall jag bara komma på vad jag själv skall måla mina naglar med till påsken.

Jag har även två snygga och enkla tips från denna tjej.

 

negativeflowerscroppedeasterstripesHar du några snygga påsknaglar som du vill dela med dig av?

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.