Duscha med Apoliva

Detta inlägg innehåller ett pressutskick. Mer info finner du under PR & Policy.

Det må vara januari fortfarande men jag längtar efter vår och sommar nu. Apoliva får mig att längta efter syrlig frukt och blommande sänger, kanske bara en resa till något tropiskt land så länge?

Ett märke jag använt mig av väldigt länge är Apoliva och deras kroppsprodukter. Älskar duscholjan som jag både använder för att smörja in huden lite extra när den känns som sandpapper men även som badolja. Det var faktiskt Apoliva duscholja som fick mig att inse att du inte alls behöver just badolja i badvattnet. All olja som inte löddrar fungerar hur bra som helst. När han använder dessa så vet jag att min hud kommer må bra efter en timme i varmt badvatten. Självklart kan du använda oljor som löddrar också, det är helt upp till dig om du vill ha badskum eller inte.

Så längtar du lite extra efter tropiska dofter efter julskinkan så kommer du älska dessa. Mango och matcha gör sig väldigt bra ihop utan att någon av dom sticker ut allt för mycket. Doften är inte speciellt stark så det är inget jag får migrän av och kan gärna smörja in mig lite extra med bodylotion efter badet.

Apoliva Mango & Matcha Duscholja  (69 kr / 250 ml) 

En lyxigt skön duscholja som innehåller mjukgörande och vårdande mangoextrakt. Matcha-te vårdar och skyddar huden och har ett högt innehåll av polyfenoler som är rika på antioxidanter. Persikokärnolja återfuktar och skyddar huden och gör den mjuk och len. Rengör huden skonsamt och gör duschen till en njutning. Produkten är vegansk. Denna är inte så pass flytande som en vanlig olja utan mer lik en gel , vilket även gör att den löddrar. Och använder du den som jag gör så får du badskum.

Apoliva Mango Matcha Bodylotion ( 89 kr / 250 ml )

En mjuk och skön kroppslotion som ger fukt och näring till din hud, tack var mangoolja, rapsolja och mandelolja. Matcha-te vårdar och skyddar huden och har ett högt innehåll av polyfenoler som är rika på antioxidanter. Kaprifolextrakt lugnar och vårdar huden. Lotionen är rik på glycerin som ger en intensiv återfuktning och gör din hud mjuk, behaglig och alldeles sammetslen. Produkten är vegansk. 

Personligen är jag väldigt torr om kroppen då jag tyvärr är rätt dålig på att smörja in mig. Det är därför jag gillar det här med badolja. Huden blir otroligt mjuk efter ett bad med oljan och det är inte varje gång jag behöver smörja in mig efteråt. Stort plus för min del.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.