Hälsa & Livet

Du får tycka till..

Helgen kommer tidigt denna vecka. Ja eller på sätt och vis, jag tar tåget upp till landet men kommer jobba sittandes i skogen några timmar. Under tiden tänkte jag fråga er några saker…

Snart är det helg, yay! Just nu sitter jag faktiskt på tåget upp mot stugan. Sambon for upp redan igår med Bull men då jag behövde jobba lite idag så fick det bli tåget. Sist jag tog tåget upp till stugan så gick det inte så väldans bra och sambon är nu orolig att samma sak skall inträffa. För er som missade det så fick jag migrän under natten och den fortsatte hela resdagen. Det vart bara värre och värre och höll i sig mer eller mindre hela helgen. Jag tillbringade min helg i stugan genom att gå mellan säng, dusch och stolen ute på verandan för att få svalka av mig. Denna helg vill jag verkligen aldrig vara med om igen.

Så för att undvika detta så har jag mentalt försökt att ta det så sjukt lugnt, inte stressa överhuvudtaget. Det jag inte hinner med eller glömmer får helt enkelt vara till på måndag. Jag kommer att jobba i stugan så jobbet är inget jag behöver stressa över. Lönerna gick iväg till banken innan jag tog mig iväg till tåget. Det är liksom det viktigaste enligt mig. *skrattar*

Men nu medans jag sitter här på tåget upp mot skogen så tänkte jag att ni skulle få svara på några frågor. Inget krångligt alls utan bara några enkla frågor om bloggen. Det är helt anonymt så svara med hjärtat. För nu är det er chans att påverka mig lite. 🙂

Kram på er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.