Ellos #DropinBeauty
Hälsa & Livsstil

#DropinBeauty

Jag brukar inte skriva inlägg om “goodiebags” men kände att konceptet runt denna påse var intressant. 

Under den 29-31 januari i Täby Centrum kunde man möta olika kända personer som hjälpte till att göra en riktigt makeover. Grunden till detta lilla event var #DropinBeauty, ett samarbete mellan Ellos, TV4, Expressen och Bonnier Tidskrifter. Idag var Charlotte Perelli och Martina Bonnier på plats för att hjälpa till.

Jag tror att det hela började i december då man kunde söka till en ny serie som skall börja på Tv4 Play som just heter Drop in Beauty. Under denna helg var 5 kvinnor utvalda bland flera hundra som skulle få sig en total makeover. Måste faktiskt säga att jag vart riktigt avis. Hade jag vetat om detta tidigare så hade jag absolut sökt, skulle älska att få en makeover som får mig till en helt ny stil.

Ellos #DropinBeauty

Det stod även några tjejer och delade ut produktpåsar / goodiebags till dom som inte hade turen att få bli sminkad och stylad. Jag måste säga att jag vart lite överraskad av innehållet. Vid såna här event brukar det inte vara mycket i en påse, men här känns det ändå som att dom fått fram en hel del roliga produkter som man kan prova.

Jag satte genast igång att lacka naglarna med Dusty Rose från Makiash. Tror faktiskt det är första gången jag använder ett lack från just Makiash. Använder sedan länge deras kajalpennor som jag älskar så det skall bli intressant att se vad jag tycker om nagellacket. Dusty Rose är en färg jag absolut inte skulle köpa själv men vart otroligt nyfiken på den nu när den låg där i påsen. Och jag måste faktiskt säga att jag är otroligt nöjd hittills med det.

Mer i påsen hittar vi en mascara och lipgloss från Beauty by Ellos, olja från Nuxe, lipgloss från Maybelline och några doftprover.

Nu ser jag fram emot att få se avsnitten från DropinBeauty när dom kommer. Ja och självklart hoppas jag på att det kommer fler tillfällen att kunna få söka dit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply #DropinBeauty del 1 – Daretobeyou.se 30 mars 2016 at 16:12

    […] ett tag sedan berättade jag om när jag befann mig i Täby Centrum och spanade in DropinBeauty. Nu tänkte jag berätta lite mer om detta. DropinBeauty är ett tv program som sänds i tv4 play […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.