#DropinBeauty del 1

För ett tag sedan berättade jag om när jag befann mig i Täby Centrum och spanade in DropinBeauty. Nu tänkte jag berätta lite mer om detta. DropinBeauty är ett tv program som sänds i tv4 play och är ett samarbete med Ellos. Under programserien skall 5 kvinnor få en makeover, och varje program besöks av olika kändisar.

Det program som spelades in när jag befann mig där hade besök av Charlotte Perrelli. Temat där var Betty: Chic AW look. Nedan kan ni se hela det avsnitten, och sedan hittar man alla produkter och kläder som använts på Ellos hemsida. Under serien så får man en hel del tips som man kanske inte tänker på till vardags när man sitter där framför sminkspegeln.

Ser ni inte klippet ovan så hittar ni det här istället.

Ca 3 min in i programmet ser man moi och mor ståendes utanför när Charlotte pratar med Bettys två väninnor. *Tv kändis*

Ni hittar del 1 till 5 både hos Ellos.se och Tv4 Play. Varje avsnitt är ca 7 minuter så man hinner lätt titta igenom alla på en och samma gång. Nackdelen med hela denna grej är att man blir shoppingsugen. Vilket troligen är en av dom stora anledningarna till att ha ett samarbete och göra ett sådant program. Men inget illa om det, rolig grej helt enkelt och jag hoppas det kommer flera tillfällen. Skulle absolut kunna tänka mig att söka till ett sådant program och se vad dom kunde hitta på.

Ellos har faktiskt gått och blivit en riktigt bra onlinebutik. Otroligt många kända och bra märken som slås på hyllorna och man hittar nästan alltid något när man surfar omkring på alla sidor. Jag har varit en stor shoppare hos Ellos under många år men det är under det senaste året som jag även börjat köpa skönhetsprodukter. Det är väldigt lätt hänt att det åker med ett nagellack eller två när man shoppar några plagg. Sånt gillar vi!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.